Κρίσιμη συνάντηση στη Σόφια για βαλκανική συνυποψηφιότητα σε Μουντιάλ (2030) και Euro (2028)!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Κρίσιμη συνάντηση στη Σόφια για βαλκανική συνυποψηφιότητα σε Μουντιάλ (2030) και Euro (2028)!

bet365

Στη Σόφια θα συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα οι Υπουργοί Αθλητισμού αλλά και οι πρόεδροι των ομοσπονδιών Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Σερβίας προκειμένου να ξεκινήσουν και επίσημα οι διαδικασίες για την συνυποψηφιότητα για Μουντιάλ και Euro!

Οι υπουργοί και οι επικεφαλής των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας θα συναντηθούν στη Σόφια την Δευτέρα (25/2) προκειμένου να συζητηθεί η πρόοδος που έχει γίνει σχετικά με την πρόθεση για κοινή συνυποψηφιότητα των παραπάνω βαλκανικών χώρων για την διοργάνωση του Μουντιάλ 2030 και του Euro 2028.

Η ελληνική πλευρά θα εκπροσωπηθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ, Γιώργο Δέδε.

Μάλιστα όπως προβλέπεται, μετά το πέρας της συνάντησης θα υπογραφεί μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων Μνημόνιο Κατανόησης, όπου θα επισημοποιηθεί η ίδρυση της οργανωτικής επιτροπής για να προχωρήσει η υποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030 και το Euro 2028.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ρουμανίας μεταξύ άλλων θα δώσει το παρών ο παλαίμαχος άσος Γκιόργκε Ποπέσκου, ενώ στο πλευρό του Σέρβου πρωθυπουργού θα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, Μάρκο Πάντελιτς.

Η επόμενη συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων χωρών είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα