Ο διαγωνισμός της ΕΠΟ για το VAR

Gazzetta team
Ο διαγωνισμός της ΕΠΟ για το VAR

bet365

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΕΠΟ, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο για τη μίσθωση του κτιρίου που θα στεγάσει τον απαραίτητο μηχανισμό για το VAR.

Η ανακοίνωση:

Η Ε.Π.Ο. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο σε δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των μηχανικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και μερών του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης VAR, για αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών.

Περίληψη Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος:

Η «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» (Ε.Π.Ο.), τριτοβάθμιο αθλητικό σωματείο που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή Τ.Κ. 11510 (τηλ. 210 9306000), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη διενεργούμενη δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των μηχανικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και μερών του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης από οθόνες των ποδοσφαιρικών αγώνων του επαγγελματικού πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών, γνωστού ως «Video Assistant Referee - VAR».

Οι φάκελοι προσφοράς οφείλουν να έχουν κατατεθεί στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή (τηλ. 210 9306000) μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00.

Οι αναλυτικοί όροι της πρόσκλησης παρέχονται από την Ε.Π.Ο., Πάρκο Γουδή 11510 Αθήνα, τηλ. 2109306000.

Αθήνα 11 Φεβρουαρίου 2019
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε. - Ε.Π.O.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα