Τα σενάρια για επιστροφή Χολέμπας στην Εθνική και η πραγματικότητα!

Τα σενάρια για επιστροφή Χολέμπας στην Εθνική και η πραγματικότητα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τα σενάρια για επιστροφή Χολέμπας στην Εθνική και η πραγματικότητα!

bet365

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια περί επαναπροσέγγισης της ΕΠΟ με τον Χοσέ Χολέμπας προκειμένου ο μπακ της Γουότφορντ να επιστρέψει στην εθνική ομάδα κάτι που όμως δεν ευσταθεί.

Ο Χοσέ Χολέμπας διάγει περίοδο δεύτερης νεότητας αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες της Γουότφορντ στην φετινή της πορεία στην Premier League.

Ο Χάβι Γκράθια εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον 34χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Ο πρώην παίκτης της Ρόμα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική τον Οκτώβριο του 2016, όντας χολωμένος από την μεταχείριση του Μίχαελ Σκίμπε, αλλά και επειδή ήταν αντίθετος με ορισμένα λειτουργικά θέματα που αφορούσαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του έμπειρου αμυντικού ασφαλώς και δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Μάλιστα έγιναν σκέψεις για επαναπροσέγγιση του έμπειρου αμυντικού, ωστόσο ούτε επίσημη πρόταση κατατέθηκε, ούτε ο Χολέμπας ζήτησε χρόνο για να απαντήσει.

Η Εθνική μοιάζει με ανάμνηση για ποδοσφαιριστή της Γουότφορντ που πλέον έχει επικεντρωθεί στην καριέρα του στην Premier League έχοντας αφήσει πίσω του το κεφάλαιο εθνική ομάδα...

 

Τελευταία Νέα