Η ΕΠΟ σκέφτεται την Λεωφόρο για έδρα της Εθνικής!

Η ΕΠΟ σκέφτεται την Λεωφόρο για έδρα της Εθνικής!

Gazzetta team
Η ΕΠΟ σκέφτεται την Λεωφόρο για έδρα της Εθνικής!

bet365

Στην ΕΠΟ έχουν κάνει σκέψεις αλλά και σχετική επαφή για αξιοποίηση του γηπέδου της Λεωφόρου ως δεύτερη έδρα της Εθνικής μας ομάδας στα ευρωπαϊκά προκριματικά μετά το Παγκρήτιο!
Ας ξεκινήσουμε με το τι προκύπτει από μεριάς ΕΠΟ. Αυτήν την στιγμή πηγές κοντά στην Εθνική αλλά και στην Ομοσπονδία υποστηρίζουν πως για τις δύο έδρες που πρέπει να δηλωθούν 120 ημέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών προκριματικών έχουν πέσει στο... τραπέζι κυρίως τα εξής γήπεδα: Τούμπα, Καραϊσκάκη, Ξάνθη, Λάρισα, Παγκρήτιο και η Λεωφόρος.
Επίσης πως οι οριστικές αποφάσεις πάνε για την άλλη εβδομάδα. Σε σχέση με το Παγκρήτιο που εξακολουθεί να είναι φαβορί για βασική έδρα στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta - από την ΕΠΟ προκύπτει ότι έχει αρκετά συν αλλά έχει και ορισμένα μείον και εργασίες βελτίωσης που πρέπει να τις δουν. Επίσης σχετικά με την Λεωφόρο από την ΕΠΟ υπάρχει η πληροφόρηση πως είναι μες στα γήπεδα που εξετάζονται ως εναλλακτικές και έχει τις πιθανότητές του.
 

Τελευταία Νέα