«Ναι» στην χρήση του VAR από FIFA / UEFA αλλά στο σωστό χρονοδιάγραμμα...

Δημήτρης Τομαράς
«Ναι» στην χρήση του VAR από FIFA / UEFA αλλά στο σωστό χρονοδιάγραμμα...

bet365

Οι FIFA / UEFA μέσα από τις συναντήσεις τους μέσω των εκπροσώπων τους στην Ελλάδα την Παρασκευή κατέστησαν σαφές πως είναι υπέρ του VAR αλλά να μπει στον σωστό χρόνο.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της UEFA κ.κ. Ζόραν Λάκοβιτς, Άντζελο Ρηγόπουλο και Μάριο Γεωργίου, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα εκκρεμή θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της FIFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκτελεστικού γραμματέα της Ε.Π.Ο. κ. Αλέξη Δέδε. Οι εκπρόσωποι της UEFA εξέφρασαν την πλήρη στήριξη της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην διοίκηση της ΕΠΟ και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε και στις θεσμικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε συνέχεια των συναντήσεών τους, οι εκπρόσωποι της UEFA συναντήθηκαν και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, με τον οποίο συζήτησαν την εφαρμογή του VAR, το νομοθετικό πλαίσιο κατά των στημένων αγώνων και τις πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, θέματα τα οποία νωρίτερα είχαν τεθεί υπόψιν του προέδρου της ΕΠΟ. Για το VAR οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA ξεκαθάρισαν και πάλι πως είναι υπέρ του αλλά συμφώνησαν πως δεν πρέπει να γίνει με βιασύνη. Να γίνει στον σωστό χρόνο ώστε να εφαρμοστεί και καλά.
 

Τελευταία Νέα