Νικοπολίδης: «Τόσο κοντά όσο και μακριά η πρόκριση»

Νικοπολίδης: «Τόσο κοντά όσο και μακριά η πρόκριση»

Gazzetta team
Νικοπολίδης: «Τόσο κοντά όσο και μακριά η πρόκριση»

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε μετά τη νίκη της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία και ζήτησε την ίδια σοβαρότητα στο καθοριστικό ματς με τους Κροάτες που ακολουθεί.

Ουγγαρία - Ελλάδα! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

H Εθνική Ελπίδων πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Τσεχίας με 2-1 (τα γκολ ο Λημνιός και Τσιμίκας) και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στην τελική φάση του Euro

Ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στάθηκε στο καθοριστικό ματς που έρχεται με την Κροατία.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα. Σήμερα μπορεί να μην παίξαμε τόσο ωραίο ποδόσφαιρο, αφού το ματς πήγε στη δύναμη, ωστόσο μπορέσαμε και πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη, που μας κάνει βεβαίως χαρούμενους.

Όσο κι αν φανεί οξύμωρο, η πρόκριση είναι τόσο κοντά όσο και μακριά. Κι αυτό, γιατί τώρα έχουμε το παιχνίδι στην Κροατία, το ντέρμπι του ομίλου, το οποίο θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, όπως και όλα τα υπόλοιπα»

 

Τελευταία Νέα