Τάσος Δώνης: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε το φαβορί»

Τάσος Δώνης: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε το φαβορί»

Gazzetta team
Τάσος Δώνης: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε το φαβορί»

bet365

Για τα ματς της Εθνικής με Εσθονία, Ουγγαρία και Φινλανδία μίλησε ο Τάσος Δώνης λέγοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι το φαβορί, αρκεί να το δείξει στο γήπεδο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Εθνική μας ετοιμάζεται για τα παιχνίδια του Nations League, με τον Τάσο Δώνη εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του να αναφέρει πως η ομάδα μας είναι το φαβορί του ομίλου. Αναλυτικά ανέφερε:

Πως είναι η ομάδα και ποια είναι η φιλοδοξία σας;

«Πιστεύω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για μας. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε κατευθείαν στο Euro 2020. Έχουμε δύο σημαντικά ματς, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε μια βδομάδα δουλειάς, θα προπονηθούμε σκληρά και πιστεύω θα κερδίσουμε και τα δύο ματς».

Ο ανταγωνισμός στις θέσεις της επίθεσης είναι μεγάλος;

«Ο ανταγωνισμός στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει. Βλέπουμε ότι μεσοεπιθετικά οι ποδοσφαιριστές τα πάνε πολύ καλά. Για μένα αυτό είναι ωραίο, μου αρέσει να προπονούμαι σκληρά, θέλω να κερδίσω τη θέση μου στην εντεκάδα και θα την κερδίσω μέσα από την προπόνηση».

Νιώθεις ότι είστε φαβορί στον όμιλο με Εσθονία, Ουγγαρία και Φινλανδία;

«Πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Κάθε ματς θα πρέπει να το κοιτάξουμε διαφορετικά, δε θα είναι εύκολα παιχνίδια. Τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε και να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Το απόλυτο είναι σημαντικό, αλλά και οι τέσσερις βαθμοί δε θα ήταν άσχημα. Στόχος πάντως είναι οι έξι βαθμοί».

Πως βλέπεις όσα κάνουν ο πατέρας σου κι ο αδερφός σου στον Παναθηναϊκό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτούς. Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρω ότι ο πατέρας μου κάνει πάντα καλή δουλειά στις ομάδες του. Συνεργάζεται με νέους παίκτες κι αυτό του αρέσει πολύ και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει μια πολύ καλή χρονιά φέτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα