Με τσάρτερ στην Εσθονία την Παρασκευή (7/9) η Εθνική

Με τσάρτερ στην Εσθονία την Παρασκευή (7/9) η Εθνική

Δημήτρης Ρούσσος
Με τσάρτερ στην Εσθονία την Παρασκευή (7/9) η Εθνική

bet365

Έτοιμη για τις εναρκτήριες υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League είναι η Εθνική Ελλάδας, που την Παρασκευή (7/9) θα ταξιδέψει με τσάρτερ στην Εσθονία. Στις 12 Σεπτεμβρίου η επιστροφή.

Τη νέα «εποχή» για το διεθνές ποδόσφαιρο με την εισαγωγή της νέας διοργάνωσης της UEFA θα γνωρίσει η «γαλανόλευκη».

Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θα αναχωρήσει για την Εσθονία την Παρασκευή (7/9) με τσάρτερ, με το πρώτο παιχνίδι στη νέα διοργάνωση να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (8/9, 21:45).

Την Τρίτη (11/9) θα βρεθεί στην Ουγγαρία για το δεύτερο παιχνίδι στο γκρουπ της (21:45), ενώ την επομένη (12/9) θα επιστρέψει στη «βάση» της.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής, που συμμετέχει στους αγώνες του 2ου γκρουπ της League C.

Υπενθυμίζεται η αποστολή για τα παιχνίδια, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να αντικαθιστά τον τραυματία Μιχάλη Μπακάκη: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Κολοβέτσιος, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα