Διαρροή ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν κρύβει την απορία του για Βασιλειάδη και την ωμή παρέμβασή του»!

Gazzetta team
Διαρροή ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν κρύβει την απορία του για Βασιλειάδη και την ωμή παρέμβασή του»!

bet365

Η ΕΠΟ με μία μακροσκελή διαρροή πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορεί ανοιχτά τον Βασιλειάδη για προσπάθειες παρεμβάσεων στο ποδόσφαιρο και κάνει λόγο για... φαντασίες της Λίγκας περί αλλαγής ψήφων!

Αναλυτικά η θέση της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν κρύβει την απορία του για την δυσαρέσκεια του κ. Βασιλειάδη στο πρόσωπό του και την ωμή παρέμβαση που επιχειρεί. Ελπίζουμε ο κ. Βασιλειάδης να μην έχει πέσει θύμα πολιτικής αλαζονείας και να εξακολουθεί να σέβεται αποφάσεις που λαμβάνονται με δημοκρατικές διαδικασίες. Δουλειά του κ. Βασιλειάδη - όπως γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά - είναι να θέτει το νομοθετικό πλαίσιο που δεν παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να σέβεται τις αποφάσεις του ποδοσφαίρου που εκφράζονται με δημοκρατικό τρόπο από το κορυφαίο θεσμικό του όργανο, την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οτιδήποτε άλλο είναι προσπάθεια εκβιασμού και χειραγώγησης ενός χώρου που έχει αποτινάξει την ανάγκη πατρόνων.

Εάν ο κ. Βασιλειάδης είχε εγγυήσεις από τους κ.κ. Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση για ψήφους άλλων προσώπων - τις οποίες ωστόσο δεν μπορούσαν να εγγυηθούν - ας αναζητήσει τις ευθύνες του σε εκείνους. Τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισαν πως η διεξαγωγή μπαράζ είναι η καλύτερη λύση και η απόφαση πάρθηκε με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες μέσω των οποίων λειτουργεί η ΕΠΟ. Η φαντασία των κ.κ. Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση μάλιστα οργιάζει αφού αποκαλύπτουν δήθεν εγγυήσεις του προέδρου της ΕΠΟ στον ομόλογό του της SL για υπερψήφιση της προκήρυξης της SL στην Ε.Ε. της ΕΠΟ. Φυσικά δεκτή η κάθε φαντασίωση αφού πρέπει να απολογηθούν στο Δ.Σ. της Λίγκας το οποίο προφανώς και ενημερώνουν πλημμελώς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα