Οι απαντήσεις του Γραμμένου στη Γ.Σ της ΕΠΟ

Δημήτρης Ρούσσος
Οι απαντήσεις του Γραμμένου στη Γ.Σ της ΕΠΟ

bet365

Αρκετές ενώσεις που πήραν το λόγο στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έριξαν "βολές" στη διοίκηση της ομοσπονδίας για την αναδιάρθρωση, τη διαιτησία, τα χρήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αλλά, με τον Βαγγέλη Γραμμένη να απαντάει στο τέλος της διαδικασίας.

14 Ενώσεις πήραν το λόγο στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας, καταγγέλλοντας ή εκφράζοντας παράπονα προς τη διοίκησή της. Ο Νίκος Τζώρτζογλου από την ΕΠΣ Ηρακλείου συγκέντρωσε τα βλέμματα με όσα είπε, ωστόσο συνολικά πολλοί πρόεδροι αναφέρθηκαν σε πολλά θέματα.

Δυο καλές, μια ανάποδη, δυο καλές, μια ανάποδη! Η θεία Βίστα πλέκει το κασκόλ στο Μουντιάλ!

Αναλυτικά οι απαντήσεις του κ. Γραμμένου ανά θεματική ενότητα:

Για τη διαιτησία: "Είμαι βέβαιος πως ο κ. Περέιρα θα ανταποκριθείτε δε οποιοδήποτε αίτημα για συζήτηση περί ορισμών, κοψίματος ενός διαιτητή ή οτιδήποτε άλλο σχετικό ζήτημα. Είναι αρκετά ευπροσήγορος άνθρωπος, σας διαβεβαιώ. (σ.σ εκεί ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, απαντώντας "φυσικά")."

Στον Τζώρτζογλου: "Δεν φαντάζομαι για ποιο λόγο έπρεπε να γίνει αυτό το θέμα σήμερα. Δεν προκύπτει από πουθενά εναγκαλισμός με κόμματα, υπουργούς κλπ. Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτουν όλα αυτά, ίσως απά δημοσιεύματα, αλλά δεν σε ψέγω γι' αυτό. Είναι ανεπίτρεπτος ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανήκει ο κάθε άνθρωπος, απορώ γιατί το έκανες αυτό".

Για τα χρήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: "Αγνοείτε ότι υπάρχει ένα 5% που λάμβανε η ομοσπονδία από κάθε τηλεοπτικό συμβόλαιο υπογράφει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αν με ρωτάγαμε θα σας απαντούσα, έστω κι αν δεν σας έπειθα. Επιδερμική η προσέγγιση ότι ο Βασιλειαδης μοιράζει λεφτά και δεν παίρνει τίποτα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

Για τον λεγόμενο "υπερσύμβουλο" που θα αναλάβει καθήκοντα: " Είναι συμβουλευτική η παρουσία του, θα μας βοηθήσει, αλλά ως εκεί. Κατά τ' άλλα, όσα λέγονται για τον ρόλο του και το μαύρο στο ποδόσφαιρο, όλα αυτά με ξεπερνούν ως επαγγελματία και ως παράγοντα επί 30 χρόνια".

Για την αναδιάρθρωση: " Πότε συνδιαλέχθηκα εγώ με τον Βασιλειάδη για το θέμα αυτό; Η ΕΠΟ θα λάβει μέρος στη διαδικασία όταν το θέμα γίνει υπαρκτό. Μη βιάζεστε και μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα".

Για τις προσλήψεις στην ΕΠΟ: " Αυτή η διοίκηση έχει κάνει 16 προσλήψεις. Οι μικτές απολαβές που προβλέπονται από τις διετείς συμβάσεις είναι 1475 ευρώ".

Για το αυτοδιοίκητο: "Ίσως το έχουμε λάθος στο μυαλό μας. Το μοντέλο... Βατικανού δεν με εκφράζει. Είναι παράλογο να συνομιλεί η Πολιτεία με τις διεθνείς ομοσπονδίες; Γιατί είναι κακό αυτό; Αλλιώς αντιλαμβάνονται το αυτοδιοίκητο στο εξωτερικό και ξένα πολλά τα θέματα, όπως αυτό των χειραγωγημένη αγώνων, στο οποίο η Πολιτεία έχει κάθε λόγο να εμπλακεί".

Το κείμενο ανανεώνεται...

 

Τελευταία Νέα