Τζώρτζογλου: «Λυκοσυμμαχία στην ΕΠΟ!»

Δημήτρης Ρούσσος
Τζώρτζογλου: «Λυκοσυμμαχία στην ΕΠΟ!»

bet365

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, κάνοντας λόγο για διαλυμένη λυκοσυμμαχία, για προκλήσεις από πλευράς Βαγγέλη Γραμμένου με το Δ.Σ στο «Μακεδονία Παλας», καθώς και για παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΟ.

Σε έντονο ύφος και απευθυνόμενος στο πάνελ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, μίλησε για αφελληνισμό του ποδοσφαίρου, ενώ επιτέθηκε στην ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς προσωπικού της ομοσπονδίας. Εξάλλου, εντύπωση προκάλεσαν οι αναφορές του σε "παραγκάρχες", "λυκοσυμμαχίες" και οι αιχμές για ανικανότητα της FIFA και της UEFA!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

«Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία όταν αιχμή του δόρατος ήταν ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο μεγαλύτερος παραγκάρχης που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμένα μου λέγανε ότι είμαι του λιμανιού, ότι είμαι απέναντι. Πώς να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Όταν υπήρξε αυτή η λυκοσυμμαχία, και τώρα πια δεν υπάρχει. Εδώ στο πάνελ υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται από εντελώς διαφορετικές μεριές. Αν φύγουν όλοι όσοι παρακολουθούν σήμερα τη διαδικασία της γενικής συνέλευσης και μένουν μόνο όσοι κάθονται στο πάνελ, θα χρειαστούμε... VAR και replay για να μετράμε πόσες θα πέσουν!

Υπήρξε μια συμμαχία, που εξαρχής φάνηκε ότι είναι λυκοσυμμαχία! Τα έλεγα τότε, τελικά δικαιώθηκα. Δεν τα λέω για να θίξω τον Γραμμένο, που είναι και φίλος μου. Ομως Βαγγέλη, έκανες κι εσύ αρκετά λάθη. Προκάλεσες. Φαντάζεσαι να πήγαινε ο Γιώργος Σαρρής να κάνει Δ.Σ στον Πειραιά, όπως εσύ πήγες στο Μακεδονία Παλάς; Αυτό ήταν λάθος φίλε Βαγγέλη, προκάλεσε. Ήταν λάθος και ο εναγκαλισμός σας με την κυβέρνηση. Εχω μπερδευτεί. Δεν κατάλαβα αν στις εκλογές της 18ης Αυγούστου ψηφίσαμε για πρόεδρο της ΕΠΟ τον Γραμμένο ή τον Βασιλειάδη! Πως το επιτρέψατε αυτό κύριε πρόεδρε; Πως το επιτρέψατε εσείς, κύριοι της FIFA και της UEFA; Αν κι εσείς δεν είστε και τόσο αξιόπιστοι, όσο θέλετε να με πείσετε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πληρώνει 1 εκατομμύριο ευρώ σε πέντε ανθρώπους. Ο συμπολίτης μου, κ. Κουκουλάκης, κοστίζει στην ΕΠΟ, χωρίς τα extra. Ανάλογα είναι τα ποσά και για τους άλλους, που τους φύτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομοσπονδία. Γίνεται μια Ένωση με 5.000 ποδοσφαιριστές να παίρνει λιγότερα χρήματα από ένα στέλεχος της ΕΠΟ; Ο κ. Κουκουλάκης επιχείρησε να χειροδικήσει εις βάρος του αρχιδιαιτητή μου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διορίσει 30 ανθρώπους στην ΕΠΟ! Κομματικός στρατός με μεγάλους μισθούς". Εκεί διέκοψε προσωρινά ο κ. Γραμμένος, λέγοντας:" Ηρεμήστε κ. Τζώρτζογλου. Η επαναστατικότητα και το σωστό συμπέρασμα δεν προκύπτει από τον υψηλό τόνο της φωνής".

Ο κ. Τζώρτζογλου συνέχισε, αναφέροντας χιουμοριστικά πως στην ΕΠΟ δεν υπάρχουν καρέκλες για να κάθονται όσοι προσλήφθηκαν εσχάτως και πως μάλλον θα δουλεύουν νυχτερινές βάρδιες, ώστε να κατανέμονται σωστά.

Συνέχισε: "Ξεχνάει ο κ. Βασιλειάδης ότι υπάρχουν χιλιάδες ερασιτεχνικά σωματεία στην Ελλάδα; Η μήπως πιστεύει πως με τα 100.000 ευρώ που υποσχέθηκε ο κ. Κοντονής τον Φεβρουάριο του 2016 θα καλύψουν όλα τα σωματεία τις ανάγκες τους;"

"Λυπάμαι για ένα πράγμα. Μαθαίνω καθημερινά ότι η FIFA και η UEFA βρίσκονται με ένα άτομο σε κάθε συνέλευση. Βλέπω τώρα ότι έχει γεμίσει η πρώτη σειρά. Πρέπει να δώσουμε βάση στον αφελληνισμό του ποδοσφαίρου μας. Ολοι ξένοι. Φοβάμαι ότι σε λίγο θα έχουμε και ξένους προέδρους ενώσεων. Δεν είναι λογικό να γίνεται ο,τι υπαγορεύουν οι ξένοι επιτηρητές μας, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τη FIFA. Λυπάμαι που είμαι σκληρός, Βαγγέλη».

 

Τελευταία Νέα