Η... ατζέντα της Γ.Σ. και η επιβεβαίωση για κατάργηση του Διαιτητικού ως τρίτος βαθμός δικαιοσύνης

Δημήτρης Τομαράς
Η... ατζέντα της Γ.Σ. και η επιβεβαίωση για κατάργηση του Διαιτητικού ως τρίτος βαθμός δικαιοσύνης

bet365

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ την Παρασκευή εκτός από οικονομικό και διοικητικό απολογισμό θα βάλει στην τελική ευθεία και την κατάργηση του Διαιτητικού ως τρίτου βαθμού αθλητικής δικαιοσύνης, προς πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.
Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά θα πρέπει να περάσει από ψήφιση - έγκριση ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός που αφορά και στην περίοδο της ΠΔΕ αλλά και στην τωρινή διοίκηση. Πέραν αυτού θα υπάρξουν δύο αλλαγές στο καταστατικό. Η μία που επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το Διαιτητικό που καταργείται ως τρίτος βαθμός απονομής δικαιοσύνης και επί των πειθαρχικών θεμάτων. Κάτι που είχε ζητήσει καιρό τώρα η FIFA και η UEFA. Να υπάρχουν δηλαδή 2 βαθμοί δικαιοσύνης και μετά το CAS. Η άλλη αφορά αλλαγή τρόπου ανάδειξης και σύνθεσης συγκεκριμένης ειδικής Επιτροπής, κάτι που δεν έχει και τόσο μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Επίσης θα υπάρξει και συζήτηση για μία πρόταση της ΕΠΣ Λασιθίου για να διαχωριστεί ξανά η Γ' - Δ' Εθνική μέσω νέας αναδιάρθρωσης φυσικά. Η ΕΠΟ είτε μέσω της Γ.Σ. είτε από την Εκτελεστική Επιτροπή θα δρομολογήσει και θα περάσει όλα όσα έχουν ζητήσει οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες.
 

Τελευταία Νέα