Στο Κογκρέσο της FIFA στη Ρωσία το προεδρείο της ΕΠΟ, Δ.Σ. στις 22 Ιουνίου

Δημήτρης Τομαράς
Στο Κογκρέσο της FIFA στη Ρωσία το προεδρείο της ΕΠΟ, Δ.Σ. στις 22 Ιουνίου

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της, βρίσκονται στη Ρωσία για το Κογκρέσο της FIFA, εκεί όπου θα γίνουν επαφές και για το ελληνικό ζήτημα. Στις 22 Ιουνίου το επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Το προεδρείο της ΕΠΟ με εκπροσώπους τον Γραμμένο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα βρίσκονται στην Ρωσία για το Κογκρέσο που θα γίνει στις 13 Ιουνίου. Στην ελληνική Ομοσπονδία δεν έχουν ενημέρωση πως επισήμως θα τεθεί ζήτημα συζήτησης για την ΕΠΟ στο Κογκρέσο ωστόσο στην ατζέντα στο Νο4 υπάρχει θέμα κουβέντας για τιμωρίες ή αποβολές Ομοσπονδιών. Προς το παρόν μετά την επιστολή της Φάτμα Σαμούρα από την FIFA η ΕΠΟ φαίνεται να έχει αποφύγει το GREXIT ωστόσο επαφές για το ελληνικό ζήτημα θα γίνουν σίγουρα εκεί.
Επίσης στις 22 Ιουνίου και στις 10 το πρωί θα υπάρχει Δ.Σ. στην ΕΠΟ όπου εκεί θα περάσουν όλες οι απαιτούμενες αλλαγές για τη νέα χρονιά και όσα έχουν ζητήσει να γίνουν οι FIFA / UEFA (σ.σ. μαζί και ξένοι διαιτητές και θέματα δικαιοσύνης και βίας). Στο ίδιο Δ.Σ. θα γίνει κουβέντα και για τους ομοσπονδιακούς προπονητές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.
 

Τελευταία Νέα