Στην αντεπίθεση η Ομοσπονδία του Ιράν

Gazzetta team
Στην αντεπίθεση η Ομοσπονδία του Ιράν

bet365

Το φιλικό της Ελλάδας με το Ιράν ματαιώθηκε, όμως η Ομοσπονδία του Ιράν φαίνεται αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα μέχρι να δικαιωθεί.

Ένα... μπάχαλο έχει δημιουργηθεί αναφορικά με το φιλικό τη Εθνικής με το Ιράν. Αρχικά αυτό ήταν να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, όμως μετά το περιστατικό με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ανακοινώθηκε στην Ομοσπονδία του Ιράν πως οι διεθνείς δεν θα ταξιδέψουν στην Τουρκία.

Έτσι, αποφασίστηκε αυτό να γίνει στην Ελλάδα με τα έξοδα να καλύπτονται από την ΕΠΟ και το Ιράν να καλύπτει τα εισιτήριά του, την μετακίνησή του και την διαμονή. Ωστόσο, οι απαιτήσεις των Ιρανών για τα τηλεοπτικά δικαιώματα... τίναξαν το ματς στον αέρα. Οι Ιρανοί, ήθελαν να δείξουν το παιχνίδι στο Θεοκρατικό Ιράν και για τον λόγο αυτό ήθελαν να μην υπάρξουν διαφημίσεις για στοίχημα και αλκοολούχα ποτά, κάτι που ΕΠΟ δεν δέχτηκε φτάνοντας στην ματαίωση του φιλικού.

Τώρα η Ομοσπονδία του Ιράν περνά στην αντεπίθεση και ζητά να διεξαχθεί κανονικά το φιλικό παιχνίδι και τονίζει πως αν αυτό δεν γίνει θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές, ώστε η ΕΠΟ να λογοδοτήσει για την αθέτηση της συμφωνίας.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Αν το φιλικό Ιράν - Ελλάδα δεν γίνει για τον οποιονδήποτε λόγο, η Ιρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα κυνηγήσει την υπόθεση στα αρμόδια διεθνή όργανα, ώστε να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της και η ΕΠΟ με τον σπόνσορα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Παράλληλα, θέλουμε να συγχαρούμε την πρεσβεία του Ιράν στην Ελλάδα και την δική τους στη χώρα μας και δηλώνει ότι τα ζητήματα που αφορούν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο».

 

Τελευταία Νέα