Το νέο... καμπανάκι της FIFA στην ΕΠΟ

Το νέο... καμπανάκι της FIFA στην ΕΠΟ

bet365

Η FIFA με επιστολή της ενημερώνει την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για όσα πρέπει να κάνει προκειμένου να μην υπάρξει GREXIT. Ο νέος τοποτηρητής και οι ξένοι διαιτητές για τη νέα χρονιά.
Μετά το πέρας του τελικού του Κυπέλλου οι ενδείξεις ήταν πως η ΕΠΟ αποφεύγει το GREXIT. Η FIFA από μέρους της με επιστολή που εστάλη την περασμένη Παρασκευή ξεκαθάρισε το τι ζητάει από την ΕΠΟ για να μην υπάρξουν... μπελάδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι ζητάει η FIFA με το ΟΚ της UEFA; Να υπάρξει ένα ξεκάθαρο πλάνο έως τις 15 Ιουλίου του 2018 με την τοποθέτηση - επίβλεψη ανεξάρτητου ειδικού τοποτηρητή από τις FIFA / UEFA. Πλάνο με εκπλήρωση στόχων και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Επίσης η FIFA επιμένει ώστε να οριστεί μες στον Ιούνιο το τρίτο ξένο μέλος της ΚΕΔ. Από την Παγκόσμια Διεθνή Ομοσπονδία επίσης φαίνεται από τις επισημάνσεις της ότι θέλει να τροποποιηθεί ανάλογα ο κανονισμός της διαιτησίας ώστε κατά περίσταση να χρησιμοποιούνται ξένοι ρέφερι καθώς υπήρξε ικανοποίηση από το εγχείρημα Μπορμπαλάν. Να γίνει δηλαδή χρήση και σε Super League και Κύπελλο. Ένα άλλο σκέλος είναι η γρήγορη και σωστή απονομή δικαιοσύνης αλλά και το σκέλος της δεοντολογίας. Ειδικά για εμπρηστικές δηλώσεις και ακόμα και για αναρτήσεις στα social media.
Στο πλάνο επί των δικαστικών θεμάτων είναι να υπάρχουν δύο επίπεδα δικαστικών Οργάνων και όχι Διαιτητικό. Η FIFA από μέρους της είναι σύμφωνη με την χρήση του VAR ενώ περιμένει και την πλήρη εξόφληση των διαιτητών. Ακόμα υπάρχουν αναφορές ειδικές στο θέμα της βίας, που θεωρείται σοβαρό από την FIFA αλλά και την UEFA και στην ανάγκη αλλαγής πολιτικής της ΕΠΟ. Από την ελληνική Ομοσπονδία η Παγκόσμια Συνομοσπονδία αξιώνει όλες αυτές οι αλλαγές να προχωρήσουν μες στον Ιούνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα