FIFA στο Gazzetta.gr: «Η ομάδα εργασίας θα ενημερώσει σε εύλογο διάστημα την ΕΠΟ για την απόφαση»

Δημήτρης Τομαράς
FIFA στο Gazzetta.gr: «Η ομάδα εργασίας θα ενημερώσει σε εύλογο διάστημα την ΕΠΟ για την απόφαση»

bet365

Με νέα τοποθέτησή του στο Gazzetta.gr εκπρόσωπος της FIFA μιλάει για την τελευταία χρονικά κρίσιμη συνεδρίαση για την ΕΠΟ. Αποκαλύπτει πως στην συνεδρίαση μίλησε και ο κ. Χούμπελ.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να βρίσκεται σε... τεντωμένο σχοινί και ενώ ο κίνδυνος του GREXIT δεν έχει φύγει ακόμα... Το Gazzetta με αφορμή την κρίσιμη συνεδρίαση της Δευτέρας με παρόντα τον κ. Γραμμένο ζήτησε την θέση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Σε αυτήν την συνεδρίαση διαπιστώθηκε ξανά το τι ζητούν οι FIFA / UEFA καθώς και όλα τα δεδομένα που υπάρχουν για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σημειώνεται ξανά πως η σχετική εισήγηση - απόφαση θα πάει στο Κογκρέσο της FIFA που θα αποφανθεί για το GREXIT ή την αποφυγή του στις 12-13 Ιουνίου στην Μόσχα.
Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της FIFA στο Gazzetta.gr στην οποία αναφέρει ότι στην επίμαχη συνεδρίαση μίλησε και ο Χούμπελ που το τελευταίο διάστημα έβγαζε διαρκώς προβληματισμό και έκανε λόγο στην αναφορά του για GREXIT εάν δεν γίνουν όσα πρέπει ειδικά στο κομμάτι της βίας: «Στις 23 Απριλίου 2018 η ομάδα εργασίας της Επιτροπής Μελών Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA συνεδρίασε για να δει την κατάσταση της ελληνικής Ομοσπονδίας. Η συνάντηση έγινε μετά από την αναφορά που δεχθήκαμε από την Επιτροπή Παρακολούθησης στις 27 Μαρτίου του 2018 και τον κύριο Χέρμπερτ Χούμπελ σχετικά με την ΕΠΟ (σ.σ. εννούν το report για GREXIT).
Στην συνεδρίαση - συνάντηση που έγινε τα μέλη της ομάδας εργασίας άκουσαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Χούμπελ που μίλησε για το θέμα αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Γραμμένο. Η ομάδα εργασίας θα δει όλα τα δεδομένα και τις αναφορές, θα τα αξιολογήσει και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ενημερώσει σχετικά την ελληνική Ομοσπονδία για την απόφασή της».
 

Τελευταία Νέα