Αυτά ζήτησαν οι FIFA / UEFA για να μην γίνει GREXIT!

Δημήτρης Τομαράς
Αυτά ζήτησαν οι FIFA / UEFA για να μην γίνει GREXIT!

bet365

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει το τι αξίωσαν οι FIFA / UEFA από την ΕΠΟ και τον Βαγγέλη Γραμμένο για να μην γίνει GREXIT. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε και μετά την αποχώρηση του προέδρου της ελληνικής Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από το ρεπορτάζ οι εκπρόσωποι των FIFA ζήτησαν να μπει οπωσδήποτε ένας ακόμα ξένος διαιτητής στην ΚΕΔ που να λάβει ακόμα και ρόλο 2ου αρχιδιαιτητή. Επίσης πιο γρήγορες δικαστικές αποφάσεις, παραπομπή παραγόντων ή εκπροσώπων ομάδων σε πειθαρχικά όργανα για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και νέο θεσμικό πλαίσιο για τα χειραγωγημένα ματς.
Επίσης να υπάρξει μία κοινή ομάδα εργασίας FIFA / UEFA / ΕΠΟ και Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του θέματος της βίας. Η ΕΠΟ δεσμεύτηκε για αλλαγές έως το τέλος Ιουνίου με δύο Δ.Σ. και μία Γενική Συνέλευση. Η εκτίμηση που βγαίνει από την ΕΠΟ είναι πως εάν γίνουν όσα ζήτησαν οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες και δεν γίνει το παραμικρό στον τελικό Κυπέλλου ίσως και να γλιτώσουμε το GREXIT. Η συνεδρίαση πάντως της αρμόδιας Επιτροπής της FIFA συνεχίστηκε και μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Γραμμένου από την αίθουσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα