Παρουσία Γραμμένου και Monitoring Committee η συνεδρίαση της Επιτροπής της FIFA

Δημήτρης Τομαράς
Παρουσία Γραμμένου και Monitoring Committee η συνεδρίαση της Επιτροπής της FIFA

bet365

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας η αρμόδια Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA παρουσία των Γραμμένου και μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ. Στέλνει άμεσα στην ελληνική Ομοσπονδία την εισήγησή της.
Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ κ. Γραμμένος επιχείρησε να παρουσιάσει όλο το... story του πως εκείνος και τα μέλη του Δ.Σ. ανέλαβαν, τι κατάσταση βρήκαν καθώς και τα δεσμευτικά μέτρα που θα ληφθούν. Παρόντα στην συνεδρίαση που άρχισε στις 14.00 και κράτησε μέχρι και μετά τις 16.00 ήταν και μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης. Η αρμόδια Επιτροπή της FIFA ενημέρωσε την πλευρά Γραμμένου ότι θα βγάλει όσο πιο σύντομα γίνεται την εισήγησή της για GREXIT ή μη που θα πάει στο Κογκρέσο της FIFA για την τελική απόφαση στην Μόσχα στις 12-13 Ιουνίου. Εισήγηση για την οποία θα λάβει και εγγράφως γνώση η ΕΠΟ.
Από την μεριά της ελληνικής Ομοσπονδία έβγαινε ένα αρκετά καλό κλίμα ενώ θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση, ωστόσο με βάση το αυστηρό πλαίσιο των ανθρώπων της FIFA και τα... μηνύματα από την Ζυρίχη κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο κίνδυνος του GREXIT δεν υφίσταται πια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα