Η συνεδρίαση και ο κίνδυνος του GREXIT, στην... σέντρα και ο Μέλο Περέιρα!

Δημήτρης Τομαράς
Η συνεδρίαση και ο κίνδυνος του GREXIT, στην... σέντρα και ο Μέλο Περέιρα!

bet365

Ο Γραμμένος θα βρεθεί ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της FIFA την Δευτέρα για να επιχειρηματολογήσει με τις προτάσεις της ΕΠΟ για αποφυγή του GREXIT. Στην... σέντρα βγάζουν αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας και τον Περέιρα, θέτοντας θέμα αλλαγής της ηγεσίας της ΚΕΔ.

Όπως έχει ήδη διαρρεύσει την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, πρόκειται να εκπροσωπήσει την ελληνική Ομοσπονδία στην αρμόδια Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών που συνεδριάζει προκειμένου να δει και να αξιολογήσει το report για GREXIT από τον Χέρμπερτ Χούμπελ και την Επιτροπή Παρακολούθησης. Ο κ. Γραμμένος θα προσπαθήσει μέσω των προτάσεων της ΕΠΟ να πείσει ότι η το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να μείνει στους κόλπους των FIFA / UEFA.

Εδώ βέβαια υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Αξιωματούχοι της ΕΠΟ έχουν θέσει το τελευταίο διάστημα ζήτημα αλλαγής της ηγεσίας της ΚΕΔ, αμφισβητώντας ανοιχτά την ικανότητα του Βίτορ Μέλο Περέιρα να κάνει σωστούς ορισμούς. Υπάρχει δε πληροφορία ότι αυτό μπορεί να συζητηθεί ακόμα και στην σχετική συνεδρίαση, με τον Πορτογάλο να φαίνεται να βγαίνει για τα καλά στην... σέντρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα