«Τα ποσταρίσματα στα Social σας οδηγούν στο Grexit»

Δημήτρης Τομαράς
«Τα ποσταρίσματα στα Social σας οδηγούν στο Grexit»

bet365

Θυελλώδες Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΠΟ με την παρουσία του τοποτηρητή της FIFA Iβάν Βέλα. Τι είπε ο παράγοντας των FIFA / UEFA για το ενδεχόμενο Grexit και τι του απάντησαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πολύωρο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΠΟ με θέμα συζήτησης τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο αλλά και την πρόταση του Χούμπελ για Grexit. Στην συνεδρίαση ήταν και ο Ιβάν Βέλα, μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFΑ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση για όσα αναγράφονται στην έκθεση του Χέμπερτ Χούμπελ προς την FIFA και στην πρόταση για ποδοσφαιρικό αποκλεισμό της Ελλάδας. Εισέπραξε γενικότερα δυσαρέσκεια μεγάλη απ' όλους...

Ο παράγοντας των FIFA / UEFA τόνισε προς γενική έκπληξη, ότι δεν είναι μόνο αυτά που αναγράφονται αλλά και άλλα πολλά γεγονότα που έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε δύσκολη θέση και σχετίζονται με τις αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών, με το γεγονός ότι οι πειθαρχικές επιτροπές δεν λειτουργούν όπως πρέπει αλλά και με τα ποσταρίσματα ποδοσφαιρικών παραγόντων που ρίχουν λάδι στη φωτιά και έχουν φέρει την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση. Και ότι γενικά υπάρχει ένας κύκλος αντιπαραθέσεων και δηλώσεων από ομάδες που ανεβάζει τους τόνους και δημιουργεί νέα θέματα. H απάντηση προς τον αξιωματούχο ήταν «ότι και στην Ισπανία και αλλού γίνονται παρόμοια περιστατικά αλλά η χώρα δεν έχει αποβληθεί ποτέ...». Εκείνος απάντησε πως οι άλλες χώρες παίρνουν μέτρα αλλά η Ελλάδα και η ΕΠΟ όχι...

Στην συνέχεια, οι άνθρωποι της ΕΠΟ τόνισαν ότι η FIFA παρότι είχε επιμείνει για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αυτή ουσιαστικά δεν έχει πράξει κάτι με αποτέλεσμα όλες οι πράξεις που δυναμιτίζουν το κλίμα, να έχουν μείνει ατιμώρητες. Αντιπρότειναν μάλιστα τη δημιουργία μίας νέας επιτροπής που θα λάβει μέτρα για να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα. Που θα παρακολουθεί το τι γίνεται για να τα στέλνει στην Δεοντολογίας. Ακόμα ότι θα ληφθούν μέτρα και θα παρθούν και άλλες αποφάσεις από την ΕΠΟ και για θέματα βίας αλλά και για να απονέμεται γρήγορα η δικαιοσύνη.

Επίσης ο Βέλα τόνισε ότι πρόκειται περί εισήγησης στη FIFA και όχι απόφασης για Grexit, καθώς η σχετική απόφαση θα ληφθεί το Μάιο από το Συμβούλιο Εθνικών Ομοσπονδιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Και ξεκαθάρισε ότι και αυτός με τη σειρά του θα στείλει νέα έκθεση στη FIFA για όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο της ΕΠΟ και θα τονίσει την δέσμευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη λήψη μέτρων. Επίσης η ΕΠΟ ανέφερε ότι θα στείλει εγγράφως προτάσεις - σκέψεις και νέα μέτρα αλλά και το ζήτημα με τη νέα Επιτροπή που θα παρακολουθεί δηλώσεις και ποσταρίσματα ανθρώπων των ομάδων για να πηγαίνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης; Γραμμένος, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να παραιτείται και επανέλαβε ότι παραμένει στη θέση του και θα συνεχίσει να δίνει μάχες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα