Επιστολή ΕΠΣΗ: «Ο Υφυπουργός παρακάμπτει την ΕΠΟ και μιλά με FIFA / UEFA»

Δημήτρης Τομαράς
Επιστολή ΕΠΣΗ: «Ο Υφυπουργός παρακάμπτει την ΕΠΟ και μιλά με FIFA / UEFA»

bet365

Η ΕΠΣ Ηρακλείου με επιστολή της σε Υφυπουργείο Αθλητισμού, ΕΠΟ, Λίγκα και Ενώσεις έκανε λόγο για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.
Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΗ και του κ. Τζώρτζογλου:
ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
ΠΑΕ SUPER LEAGUE
ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Ηράκλειο 28 - Μαρτίου - 2018
Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι. Κύριε Υφυπουργέ.
Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει αλλά... δυστυχώς Α-ΠΟ-ΤΥ-ΧΑ-ΜΕ!
Η φίλαθλη Ελλάδα έγινε και πάλι θεατής σε μια ζοφερή περίοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο… χωρίς ποδόσφαιρο. Ευθύνες έχουμε όλοι! Η αρρωστημένη κατάσταση δεν είναι τωρινή. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πλήττεται από παθογένειες πολλών ετών. Κι όταν κάποιοι προσπάθησαν έστω και με ρομαντικό τρόπο να στρώσουν την κατάσταση, βρέθηκαν στο περιθώριο.
Προβληματιζόμαστε και αγανακτούμε με όσα γίνονται και πάνω από την Ελλάδα πλανάται το φάντασμα του GREXIT.
Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο μας, λες και προσπαθούμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτό το 'χθεσινό' έκτρωμα που χρόνια υπήρχε στην πατρίδα μας και που ονομάζαμε "ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ" ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά πως μάλλον το πετύχαμε γιατί απλά Α-ΠΟ-ΤΥ-ΧΑ-ΜΕ και σχεδόν το ξεπεράσαμε το άθλιο "χθες"...
Αγαπητέ Πρόεδρε και αγαπητοί Συνάδελφοι δεν είναι οι θεσμοί αυτοί που καταξιώνουν τα πρόσωπα. Το αντίθετο θα πρέπει να συμβαίνει, τα πρόσωπα θα πρέπει να καταξιώνουν τους θεσμούς και σήμερα οι θεσμοί συνεχίζουν να απαξιώνονται και έχουμε όλοι μεγάλη ευθύνη, αλλά κυρίως εσείς.
Εγώ προσωπικά και η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, επειδή γνωρίζω το ήθος σας, το μεράκι σας και την αγάπη σας για το ποδόσφαιρο, όπως και των περισσοτέρων εκ των συνεργατών σας μελών της Ε.Ε, περίμενα να πάρετε θέση για όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν μήνες τώρα γύρω σας... όμως ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ.
Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε της ΕΠΟ, πως είναι δυνατόν να παλεύουμε τόσα χρόνια ΜΑΖΙ και δίπλα μας όλοι οι συνάδελφοι μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ και φυσικά μαζί μας όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Να δίνουμε μάχες και αγώνες και να επαναστατούμε όταν η Πολιτεία προσπαθούσε να παρέμβει συνήθως για τους δικούς της σκοπούς! Τώρα βλέπουμε τον υφυπουργό αθλητισμού να έχει αναλάβει να επικοινωνεί με την FIFA και την UEFA παρακάμπτοντας την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εκείνος να λαμβάνει αποφάσεις και να επιβάλει πράγματα για τα οποία δεν είναι αρμόδιος. Σίγουρα μπορεί ο στόχος να είναι προς τη θετική κατεύθυνση αλλά άλλοι είναι εκείνοι που θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες και τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πριν δύο χρόνια τον Ιούλιο του 2016 έκανε μία προσπάθεια να φέρει στο Ηράκλειο όλες τις μεγάλες ΠΑΕ για να βρεθεί μια λύση κοινά αποδεκτή για το καλό του ποδοσφαίρου.
Για λόγους που είναι ευρέως γνωστοί δεν τα καταφέραμε. Είχαμε προβλέψει ότι αν δεν υπάρξει λύση κοινής συναίνεσης, αν δεν αλλάξουμε την φιλοσοφία και την κουλτούρα μας για το ποδόσφαιρο, αν επιτέλους δεν εφαρμοστούν οι νόμοι και παύσει να υπάρχει η ατιμωρησία που για μας είναι και η βασική γεννήτρια παραγωγής όλων αυτών που συμβαίνουν χρόνια τωρα θα γινόταν «πόλεμος» θα έβγαιναν μαχαίρια, και δυστυχώς Ε-ΠΙ-ΒΕ-ΒΑΙ-Ω-ΘΗ-ΚΑ-ΜΕ.
Επιμένουμε όμως και σήμερα! Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθειά μας και πολύ σύντομα θα καταθέσουμε μία πρόταση προς όλους τους φορείς για ένα διήμερο ή τριήμερο συνέδριο στην πόλη μας με σκοπό και στόχο ένα και μοναδικό, ΑΛΛΑΓΗ ΟΧΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗ, για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα