Πολωνία - Ελλάδα 3-1

Gazzetta team
Πολωνία - Ελλάδα 3-1

bet365

Η Εθνική Νέων πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Πολωνία, αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα και στη συνέχεια δεν κατάφερε να την κοντράρει, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου της Elite Round και χάνοντας το «τρένο» της τελικής φάσης για το Μουντιάλ U20.

Ο Δουβίκας σκόραρε στο 13’ κι έβαλε «φωτιά» σε ένα παιχνίδι, στο οποίο η «γαλανόλευκη» ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη, για να ελπίζει στην πρωτιά. Οι Πολωνοί όμως, που επίσης έψαχναν το «τρίποντο», όχι απλά δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια, αλλά ισοφάρισαν μόλις 2’ αργότερα με τον Μπέργκιερ, καθιστώντας «γολγοθά» τη συνέχεια για την ομάδα του Γκούμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πολωνία κυριάρχησε στον αγώνα και με τα γκολ του Μόντερ (73’) και του Γκριμ (80’), έφτασε εύκολα στη νίκη. Ακόμη κι έτσι πάντως, ούτε εκείνη μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρόκριση, αφού η Ιταλία πήρε την ισοπαλία απέναντι στην Τσεχία και παίρνοντας εκείνη το «εισιτήριο» για τα τελικά των προκριματικών του Μουντιάλ U20, που είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2019 στα γήπεδα της Πολωνίας.

Οι συνθέσεις:

Πολωνία (Ντάριους Τζβιγκάλα): Μαγέτσκι, Μπεντνάρτσικ, Πούτσατς, Ρέπκα, Μακόφσκι, Μόντερ, Κόπατς, Γκριμ, Σκόρας (83’ Γκραμπόφσκι), Βαλουκέβιτς, Μπέργκιερ (71’ Στρότσικ)

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Λυρατζής, Παπάζογλου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζιδήμπας, Δουβίκας (63’ Καμπετσής), Βοΐλης, Ξενιτίδης, Γκαργκαλατζίδης (63’ Δημητρούλας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα