Νορβηγία - Ελλάδα 3-0

Νορβηγία - Ελλάδα 3-0

Gazzetta team
Νορβηγία - Ελλάδα 3-0

bet365

Η Εθνική Παίδων προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νορβηγία στο Παμπελοποννησιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, που την «καταδίκασε» σε αποκλεισμό από την τελική φάση.

Μετά το 3-0 από τη Γερμανία, η ομάδα U17 της «γαλανόλευκης» ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Νορβηγία για τον 8ο όμιλο της Elite Round και αποκλείστηκε από την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία το καλοκαίρι του 2019.

Ο Χάνσεν άνοιξε το σκορ για τους Σκανδιναβούς λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (44’), ενώ στο 57’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις (83’) ο Ασκίλντσεν διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έστειλε τη Νορβηγία στην πρώτη θέση του ομίλου και φυσικά στο EURO της Αγγλίας.

Οι συνθέσεις:

Νορβηγία (Γκούναρ Χάλε): Σάντμπεργκ, Κόρνιτς, Χάουσο, Ρέκνταλ, Χολμ, Χάνσεν (67’ Άγκα), Βάλμπεργκ, Κολσκόγκεν, Κρίστιανσεν (57’ Ασκίλντσεν), Κιτολάνο, Μπακάι (73’ Όπσαλ)

Ελλάδα (Βασίλης Γεωργόπουλος): Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Βρακάς (41’ Σερπέζης), Γώγος, Αθανασακόπουλος, Μούγιος (41’ Μασούρας, 68’ Θεοδωρόπουλος), Φάκης

 

Τελευταία Νέα