Κρίσιμο τεστ για τις Ελπίδες με την Τσεχία

Δημήτρης Ρούσσος
Κρίσιμο τεστ για τις Ελπίδες με την Τσεχία

bet365

Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Σαν Μαρίνο, η Εθνική Ελπίδων στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Τρίτης (27/3) με την Τσεχία, που θα κρίνει και τη συνέχειά της στην Elite Round.

Το τεστ απέναντι στο Σαν Μαρίνο, στην Ξάνθη, αποδείχθηκε όσο εύκολο αναμενόταν για τους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη. Η «γαλανόλευκη» δεν είχε πρόβλημα να φτάσει εύκολα στη νίκη (4-0), τους 16 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με την Τσεχία, στο ίδιο γήπεδο.

Η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής (10β.) έκανε την έκπληξη, επικρατώντας της Κροατίας (13β.) με 2-1, «χαρίζοντας» τη μοναξιά της κορυφής στην Ελλάδα, αλλά και δείχνοντας πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Την προσπάθεια της ομάδας θα ενισχύσουν οι Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμης Κουλούρης, που ενσωματώθηκαν στην αποστολή, μετά την παρουσία τους στους Άνδρες για το φιλικό με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ. Διαθέσιμος θα είναι και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Σαν Μαρίνο, λόγω τιμωρίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00, με τους διεθνείς να έχουν και την υποστήριξη όσων βρεθούν στο γήπεδο στα Πηγάδια, για να ενισχύσουν την προσπάθειά της. Στις 17:30 οι Κροάτες θα αντιμετωπίσουν τη Μολδαβία, που μετρά μόλις μια νίκη στον όμιλο, επομένως ένα θετικό αποτέλεσμα με την Τσεχία θα διατηρήσει την Εθνική μόνη πρώτη.

Υπενθυμίζεται πως στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ιταλίας το καλοκαίρι του 2019 προκρίνονται απευθείας οι πρώτοι από κάθε όμιλο, ενώ οι οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες όλων των ομίλων θα διεκδικήσουν μέσω αγώνων play-off, οι οποίοι θα είναι διπλοί.

Οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής:

10 Σεπτεμβρίου

Τσεχία - Ελλάδα

12 Οκτωβρίου

Κροατία - Ελλάδα

15 Οκτωβρίου

Ελλάδα - Λευκορωσία

 

Τελευταία Νέα