Ζέκα: «Η ζωή συνεχίζεται, κοιτάμε τα προκριματικά του Euro»

Ζέκα: «Η ζωή συνεχίζεται, κοιτάμε τα προκριματικά του Euro»

Νίκος Μαρούδας
Ζέκα: «Η ζωή συνεχίζεται, κοιτάμε τα προκριματικά του Euro»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο gazzetta.gr για τα φιλικά της Εθνικής με την Ελβετία και την Αίγυπτο, αλλά και την επόμενη μέρα που είναι τα προκριματικά του Euro.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γουόλσολ - Γουίγκαν αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι από τα δύο που θα δώσει τις επόμενες μέρες δίνει την Παρασκευή η Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Ελβετία και ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο gazzetta.gr για το παιχνίδι αυτό, όπως και για το επόμενο με την Αίγυπτο.

Επίσης, ο μέσος της Κοπεγχάγης, αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, αλλά και τα προκριματικά του Euro. Ωστόσο, φάνηκε απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και δεν θέλησε να μας μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάρλος, έχετε μπροστά σας δυο φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο. Πόσο σημαντικά είναι για εσάς;

«Είναι δύο παιχνίδια από τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Euro, ώστε να φανούμε έτοιμοι εκεί και να περάσουμε στα τελικά. Για τον λόγο αυτό είναι δύο σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε μια καλή εικόνα ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».

Σας έχει ζητήσει ο Σκίμπε να τα δείτε σαν επίσημα παιχνίδια;

«Σιγά σιγά θα δείξει τι περιμένει από εμάς. Κάποια παιδιά ενσωματώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης κι ακόμα δεν μας έχει πει κάτι το ιδιαίτερο για τα δύο αυτά παιχνίδια».

Ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ είναι κάτι που σας... καίει ακόμα;

«Όσο πλησιάζει το Μουντιάλ σκέφτομαι πως θα μπορούσαμε να είμαστε εκεί. Δεν είμαστε όμως, η ζωή προχωράει και πλέον σκεφτόμαστε μόνο τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro».

 

Τελευταία Νέα