Έτοιμη για την πρόκληση η Εθνική Παίδων!

Έτοιμη για την πρόκληση η Εθνική Παίδων!

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμη για την πρόκληση η Εθνική Παίδων!

bet365

Στη μάχη της Elite Round μπαίνει η Εθνική Παίδων την Πέμπτη με στόχο να καταφέρει κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο, την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro U17.

Αντίστροφα μετράμε για την πρώτη σέντρα στην Elite Round του Euro U17 η οποία για τον όμιλο της Εθνικής μας θα γίνει στην Πάτρα και στο Παμπελοποννησιακό. Ήδη οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Γεωργόπουλου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τα τρία παιχνίδια που θα δώσουν τις επόμενες μέρες και πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Η Ελλάδα, βρίσκεται στον όγδοο όμιλο μαζί με τις Γερμανία, Νορβηγία, Σκωτία και το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, καθώς από κάθε όμιλο περνάει μόνο ο πρώτος. Σύμφωνα με τα προγνωστικά, το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Γερμανία κι αμέσως μετά η Σκωτία.

Παρ' όλα αυτά, όλοι στην Εθνική ομάδα πιστεύουν πως με όπλο την έδρα, καθώς η Πάτρα θα αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή, όλα μπορούν να γίνουν. Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες λίγη σημασία έχουν τα φαβορί, έχουμε δει πολλές φορές μέσα στο χορτάρι να είναι όλες οι Εθνικές ισάξιες!

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Βασίλη Γεωργόπουλου στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Πάτρα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια, που θα κρίνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση, που είναι και ο στόχος μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο και δίνω ίσες πιθανότητες και στις τέσσερις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην Σκοτία για λόγους ψυχολογίας, ωστόσο όλα τα ματς έχουν την ίδια βαρύτητα και δεν θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα μόνο του πρώτου αγώνα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο πλευρό μας».

Η αποστολή της Εθνικής: Ταλιχμανίδης, Μανδάς, Θυμιάνης, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Γώγος, Μαρτίνης, Παυλίδης, Βρακάς, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Μαυρουδής, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Κωτσόπουλος, Φάκης, Μούγιος, Μασούρας, Μουτζούρης

Το πρόγραμμα της Εθνικής:

21/3 Ελλάδα – Σκωτία (16:00)

24/3 Γερμανία – Ελλάδα (16:00)

27/3 Νορβηγία – Ελλάδα (15:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα