Έντονη δυσαρέσκεια του Ατρομήτου για τις κλήσεις Σκίμπε στην Εθνική

Νίκος Μαρούδας
Έντονη δυσαρέσκεια του Ατρομήτου για τις κλήσεις Σκίμπε στην Εθνική

bet365

Στο Περιστέρι δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας, στις οποίες θεωρούν πως θα έπρεπε να περιλαμβάνονται παίκτες του Ατρόμητου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα φιλικά της «γαλανόλευκης» με Ελβετία και Αίγυπτο.

Πλην του Ανδρέα Γιαννιώτη, δεν υπάρχει το όνομα άλλου παίκτη του Ατρόμητου, κάτι που φαίνεται να δυσαρέστησε την ομάδα του Περιστερίου, που αφήνει «αιχμές» για τις επιλογές του Σκίμπε.

Όπως διαρρέουν από τις τάξεις της «έκπληξης» του φετινού πρωταθλήματος, «δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξέχασε παίκτες του Ατρομήτου που ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι εξέχουσες παρουσίες της φετινής χρονιάς των Βασιλακάκη, Γιαννούλη, Κιβρακίδη, Ρισβάνη και Χατζηϊσαία πέρασαν για μια ακόμα φορά απαρατήρητες από τον Σκίμπε».

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Περιστερίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της, θεωρώντας προφανώς πως στο «προσκλητήριο» θα δικαιούνταν να βρίσκονται κι άλλοι παίκτες του συλλόγου τους.

 

Τελευταία Νέα