Γραμμένος: «Μπήκαμε στην ΕΠΟ για να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε» (vid)

Γραμμένος: «Μπήκαμε στην ΕΠΟ για να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε» (vid)

Γραμμένος: «Μπήκαμε στην ΕΠΟ για να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε» (vid)

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι επικεντρωμένη στο πως θα αλλάξει το ποδόσφαιρο της χώρας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας το βράδυ της Παρασκευής και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στελέχη της Ομοσπονδίας, παράγοντες Ενώσεων και βουλευτές.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ανέφερε πως η διοίκηση της ΕΠΟ δεν μπήκε για να κάνει πράγματα που δεν συνάδουν με το περί δικαίου αίσθημα, αλλά για να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο, έχοντας υποχρέωση να το αλλάξει προς το καλύτερο.

Παναθηναϊκός – Λαμία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Δώνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο. Όχι μόνο στην δική μας χώρα, αλλά παντού. Είναι περιττό να αναλύσει κάποιος τα ευεργετικά αποτελέσματα από την ενασχόληση ενός παιδιού με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι παραμελημένο και στη σκιά ενός επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που έχει διχάσει την ελληνική κοινωνία. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που είπαμε προεκλογικά. Θα συνεχίσω να το λέω ακόμη κι αν χαρακτηριστώ στερεότυπος.

Εμείς δε μπήκαμε για τα θέλω τα δικά μας στην ΕΠΟ, δε μπήκαμε για τη νομή της εξουσίας, δε μπήκαμε να κάνουμε πράγματα που δε συνάδουν με το περί δικαίου αίσθημα. Μπήκαμε να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε. Κριτής μας μοναδικός είναι το αλάθητο ένστικτο της ελληνικής κοινωνίας και όχι ο μικρόκοσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ελληνική κοινωνία θα μας κρίνει και θέλουμε να μας κρίνει και αυστηρά. Πρέπει να αλλάξει πρόσωπο το ποδόσφαιρο. Εκεί πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι. Είναι στο επίκεντρο της δικής μας φιλοσοφίας. Ένα άλλο ποδόσφαιρο θέλει η χώρα, ένα άλλο ποδόσφαιρο θέλει ο κόσμος. Κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Υπάρχει δυσπιστία, ένα κλίμα που δεν είναι εύκολο να δημιουργήσει κάποιος», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συναδέλφους που ήρθαν από διάφορα μέρη της πατρίδας μας. Μίας πατρίδας που δοκιμάζεται από πολλά προβλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι εκείνο που ως βασιλιάς των σπορ, χωρίς να υποτιμούμε τα άλλα αθλήματα, μας φέρνει κοντά, μας ενώνει. Δε διχάζει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο περνάει πολλαπλά μηνύματα στην κοινωνία. Σας κάνω έκκληση αυτοί οι άνθρωποι που κρατούν ζωντανά τα σωματεία σε όλη την Επικράτεια της χώρας μας σε συνεργασία με την Πολιτεία, που έχει μία δεκαετία να βοηθήσει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, να βοηθηθούν. Είναι χρέος της και συνταγματική επιταγή. Είμαι πεπεισμένος ότι εσείς και οι συνεργάτες σας στην Ομοσπονδία θα φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Best of internet