Σφυρίζει κανονικά στην Τούμπα ο Αρετόπουλος

Σφυρίζει κανονικά στην Τούμπα ο Αρετόπουλος

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ στηρίζει τον Αρετόπουλο ενόψει του αυριανού ντέρμπι καθώς δέχτηκε τις εξηγήσεις του ότι δεν υπήρξε συνάντηση του πεθερού του με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ιστοσελίδα.

Σφυρίζει κανονικά στην Τούμπα ο Αρετόπουλος

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr στο οποίο περιγράφεται υποθετική συνάντηση του πεθερού του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 25.02.2018 κ. Αλέξανδρου Αρετόπουλου με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προέδρος  της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Αρετόπουλο, προκειμένου να εξακριβώσει την ακρίβεια της πληροφορίας αυτής. Ο κ. Αρετόπουλος, διαιτητής FIFA, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι πρόκειται περί «ψευδούς δημοσιεύματος» και δήλωσε «έτοιμος και συγκεντρωμένος στην εκτέλεση των αγωνιστικών καθηκόντων του».

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 
 Ο κ. Περέιρα ενημέρωσε, κατόπιν αυτού,  γραπτώς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, την FIFA και την UEFA για το όλο θέμα και τις ενέργειές του και -εκτιμώντας τα περιγραφέντα δεδομένα- αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στους εν λόγω διαιτητές και βοηθούς.

Best of internet