Σφυρίζει κανονικά στην Τούμπα ο Αρετόπουλος

Σφυρίζει κανονικά στην Τούμπα ο Αρετόπουλος

Σφυρίζει κανονικά στην Τούμπα ο Αρετόπουλος

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ στηρίζει τον Αρετόπουλο ενόψει του αυριανού ντέρμπι καθώς δέχτηκε τις εξηγήσεις του ότι δεν υπήρξε συνάντηση του πεθερού του με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ιστοσελίδα.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr στο οποίο περιγράφεται υποθετική συνάντηση του πεθερού του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 25.02.2018 κ. Αλέξανδρου Αρετόπουλου με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προέδρος  της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Αρετόπουλο, προκειμένου να εξακριβώσει την ακρίβεια της πληροφορίας αυτής. Ο κ. Αρετόπουλος, διαιτητής FIFA, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι πρόκειται περί «ψευδούς δημοσιεύματος» και δήλωσε «έτοιμος και συγκεντρωμένος στην εκτέλεση των αγωνιστικών καθηκόντων του».

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 
 Ο κ. Περέιρα ενημέρωσε, κατόπιν αυτού,  γραπτώς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, την FIFA και την UEFA για το όλο θέμα και τις ενέργειές του και -εκτιμώντας τα περιγραφέντα δεδομένα- αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στους εν λόγω διαιτητές και βοηθούς.

Best of internet