Γραμμένος: «Θέλουμε υγιές ποδόσφαιρο και κόσμο στα γήπεδα»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Θέλουμε υγιές ποδόσφαιρο και κόσμο στα γήπεδα»

bet365

Ένα υγιές ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα είναι από τους βασικούς στόχος τη; ΕΠΟ όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος, μίλησε με αφορμή τη βράβευσή του στην πίτα της ΕΠΣΑ και του Σ.Π.Π.Α, αναφέροντας τα εξής: «Βλέπω γνωρίζετε καλά το βιογραφικό μου, θέλω να σας πω με κάθε ειλικρίνεια ότι οι θέσεις έτσι όπως διατυπώθηκαν από τον Άγγελο Δανιήλ, με άγγιζαν και με αγγίζουν. Πρωτίστως να δούμε το ποδόσφαιρο ως ένα παιχνίδι που κοινωνικά προσφέρει. Της πρόωρης κοινωνικοποίησης του μικρού παιδιού. Εμείς ως ομοσπονδία σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που διοικούμε έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο ερασιτεχνικό. Η ελληνική κοινωνία θέλει ζωντανό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά που είπα προεκλογικά είναι η προτεραιότητά μας. Θέλουμε υγιές ποδόσφαιρο και ξανά τον κόσμο στα γήπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα