Παπασταθόπουλος: «Αποτυχία αν δεν περάσουμε στο EURO 2020» (gTV)

Παπασταθόπουλος: «Αποτυχία αν δεν περάσουμε στο EURO 2020» (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Παπασταθόπουλος: «Αποτυχία αν δεν περάσουμε στο EURO 2020» (gTV)

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην κάμερα του gTV, στο περιθώριο της Γιορτής του ΠΣΑΠ, για την αναγνώριση από τους Έλληνες συναδέλφους του, την εντατική... παραγωγή στόπερ της χώρας μας και το μέλλον της Εθνικής Ομάδας, ενόψει προκριματικών για το EURO 2020 και το UEFA Nations League.

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με το βραβείο του Καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που παίζει στο εξωτερικό ανά χείρας, ο αγαπημένος «Sokratis» των οπαδών της Μπορούσια Ντόρτμουντ και φυσικά των Ελλήνων φιλάθλων δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του. Χαρούμενος που βρέθηκε έστω και για λίγο στην πατρίδα του, ευλογημένος που βραβεύτηκε από τους συναδέλφους του και πάντα πρόσχαρος να βγάλει φωτογραφίες με τους δεκάδες θαυμαστές του, που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής.

Η 36η Γιορτή του ΠΣΑΠ και η απονομή των βραβείων των καλύτερων για την περσινή σεζόν (2016/17) ήταν η τέλεια αφορμή για να τον συναντήσουμε και να ζητήσουμε τη γνώμη του για την τελετή, τον Παναγιώτη Ρέτσο, που ακολουθεί τα «βήματά» του και φυσικά την Εθνική Ομάδα!

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Τελευταία Νέα