Το πλαίσιο της κουβέντας του Λάκοβιτς με Περέιρα

Δημήτρης Τομαράς
Το πλαίσιο της κουβέντας του Λάκοβιτς με Περέιρα

bet365

Ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, έδειξε μία διάθεση να συνεχιστεί η στήριξη στο πρόσωπο του Βίτορ Περέιρα αλλά η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει βελτίωση των διαιτητών και σωστό πρόγραμμα επιμόρφωσης.
Στην δεδομένη στιγμή εκφράζεται από μεριάς UEFA μία πρόθεση στήριξης στον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Παρόλα αυτά από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και όπως εκφράστηκε από τον Λάκοβιτς που συναντήθηκε και με Γραμμένο και με Περέιρα προσβλέπουν σε διαρκή βελτίωση του επιπέδου των διαιτητών αλλά και όσο πιο σωστό πρόγραμμα επιμόρφωσης γίνεται και σε βάθος χρόνου.
Περιμένουν δηλαδή πιο καλή εικόνα των ρέφερι στην Ελλάδα. Σε αυτό το σκέλος από την UEFA υπάρχει το πλάνο ακόμα και για βοηθήσει για τυχόν νέα μέλη που μπορεί να χρειαστούν για την ΚΕΔ ακόμα και από το εξωτερικό. Πάντως πρέπει να τονιστεί πως εκτός από τον Ολυμπιακό οι FIFA και UEFA έχουν δεχθεί και άλλες επιστολές ή επίσημα έγγραφα διαμαρτυριών από ομάδες για την διαιτησία και τους ορισμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα