Τέλος ο Κιουπτσίδης από την ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Κιουπτσίδης από την ΕΠΟ

bet365

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ οριστικοποίησε την Τετάρτη την αποχώρηση του Δημοσθένη Κιουπτσίδη από την Εκτελεστική Επιτροπή, όπως αναμενόταν.

Τέλος από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποτελεί ο Δημοσθένης Κιουπτσίδης. Ο πρώην Νομάρχης Γρεβενών με βούλευμα θα δικαστεί για τις απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008 με αποτέλεσμα, το Δημόσιο να ζημιωθεί έως και με 41.000 ευρώ και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισαν το τέλος του. Για το σημερινό Δ.Σ. υπήρχε η λήψη διαπιστωτικής πράξης έκπτωσής του από την Εκτελεστική Επιτροπή λόγω του θέματος που έχει προκύψει με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Επίσης επί τάπητος τέθηκε ο διαγωνισμός για την συντήρηση και την φύλαξη του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Κοσμά (σ.σ. με σύσταση τριμελούς επιτροπής) και η σύσταση τριμελούς επιτροπής για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής Ελπίδων.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA κ.κ. Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου. Eνεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός αδειοδότησης 2017, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας της UEFA. Ενεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός λειτουργίας των διαρκών επιτροπών της Ε.Π.Ο., ο οποίος εισάγεται για πρώτη φορά από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο κανονισμός εφαρμόζεται με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, τον συντονισμό και τη βελτίωση της παραγωγικότητας των επιτροπών. Κατόπιν εισηγήσεως της Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Κ15 και συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Ομόφωνα αποφασίστηκε η έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης από την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. του μέλους της κ. Δ.Κουπτσίδη, κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν.2725/99. Την θέση του στην Ε.Ε., βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Αυγούστου, ως πρώτος επιλαχών, καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Γεώργιος Πανίδης.
 

Τελευταία Νέα