«Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων - ομάδων»

Δημήτρης Τομαράς
«Nα γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων - ομάδων»

bet365

Σε σεμινάριο που διοργάνωσε η UEFA, στη Βιέννη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με τον ρόλο του Supporter Liaison Officer και το πρόγραμμα 'Fan Dialogue 2020 and beyond' για την συμμετοχή των φιλάθλων στην διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Κατά τις δύο τελευταίες περιόδους, η Διεύθυνση αδειοδότησης της ΕΠΟ, σε συνεργασία με τον οργανισμό SD Europe (επίσημο εταίρο της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) πραγματοποίησε επισκέψεις σε διάφορες ομάδες για να διαπιστώσει την εκπλήρωση του άρθρου 35 του Κανονισμού Αδειοδότησης. Σκοπός της Διεύθυνσης Αδειοδότησης είναι η ουσιαστική εφαρμογή του κριτηρίου, η εμπέδωση και περαιτέρω εξέλιξη του ρόλου του SLO στην Ελλάδα.

Ο Διευθυντής Αδειοδότησης κ. Δημητρίου στην κεντρική του ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων: «Δώσαμε μια περίοδο χάριτος τριών ετών στις ομάδες ώστε να συμμορφωθούν με το κριτήριο πριν ξεκινήσουμε τις επισκέψεις αξιολόγησης. Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην αρχή, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι εμπλεκόμενοι να διαπιστώσουν ουσιαστική διαφορά. Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το δικό μας στην προσπάθεια να γεφυρώσουμε την απόσταση μεταξύ φιλάθλων και ομάδων. Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και να αντιμετωπισθεί με θετικό τρόπο στο μέλλον από τις ομάδες, τους φιλάθλους αλλά και τους πολιτικούς φορείς». Η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, έγινε αποδέκτης πληθώρας θετικών σχολίων, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της στην υιοθέτηση αντίστοιχων πρωτοβουλιών από άλλες Ομοσπονδίες.

 

Τελευταία Νέα