Στην Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά συμβούλιο της ΕΠΟ

Στην Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά συμβούλιο της ΕΠΟ

Στην Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά συμβούλιο της ΕΠΟ

Για πρώτη φορά η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί ένα συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και από τις 10 το πρωί έχει ξεκινήσει η 5η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Το gazzetta.gr είναι στο Μακεδονία Παλλάς και θα σας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα. 

Στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς", υπό την προεδρία του κ. Ευάγγελου Γραμμένου, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (20/11) η 5η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Για πρώτη φορά από την ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιείται μια συνεδρίαση της στη Θεσσαλονίκη, όπου το παρών δίνουν τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, αλλά και οι εκπρόσωποι της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.

Στο πλαίσιο της Ε.Ε. θα συνεδριάσουν επίσης η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος θα παραχωρήσει στη 1 μ.μ συνέντευξη Τύπου. 

Από τα βασικά θέματα, που έχουν πέσει στο τραπέζι της κουβέντας, είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε, αλλά και αυτό που αφορά την πληρωμή-εξόφληση των διαιτητών. 

Best of internet