Μίμης Δομάζος: Μεγάλη κίνηση από την Ακαδημία του, «πληρωμή» με τροφή για αδέσποτα! (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Μίμης Δομάζος: Μεγάλη κίνηση από την Ακαδημία του, «πληρωμή» με τροφή για αδέσποτα! (pic)

bet365

Σε μια ξεχωριστή και παραδειγματική κίνηση προχωρά η Ακαδημία του σπουδαίου Μίμη Δομάζου, καθώς το μόνο που χρειάζεται για εγγραφή και πληρωμή, είναι τροφή για αδέσποτα ζώα!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ακαδημίας, η εγγραφή είναι δωρεάν ΑΡΚΕΙ κάθε εβδομάδα τα παιδιά να προσφέρουν ξηρά τροφή, κονσέρβες ή ό,τι άλλο θέλουν για τα αδέσποτα ζωάκια του Δήμου Αθηναίων!

Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά, ηλικίας 4-16 ετών, θα μαθαίνουν τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς» εντελώς δωρεάν από τον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και θα ευαισθητοποιηθούν στο θέμα των ζώων που ψάχνουν μια οικογένεια κι ένα σπίτι.

Η ιδέα αυτή ανήκει στην κόρη του, Πόπη Δομάζου, η οποία σε ραδιοφωνική της συνέντευξη υποστήριξε ότι οι γονείς της της έμαθαν να αγαπά τα ζώα και μεγάλωσε με την παρέα τους μέσα στο σπίτι.

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος αλλάζει το παιχνίδι κι αποκτά φιλοζωικό χαρακτήρα», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση κι αξίζουν πολλά μπράβο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα