SOCCA World Cup 2019: Αποθέωση για την ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου! (pics)

SOCCA World Cup 2019: Αποθέωση για την ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου! (pics)

Gazzetta team
SOCCA World Cup 2019: Αποθέωση για την ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου! (pics)

bet365

Η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ που διεξήχθη με τεράστια επιτυχία στο Ρέθυμνο της Κρήτης, στην καλύτερη προσπάθεια που έχει καταβάλλει στην ιστορία της σε μεγάλο τουρνουά. Χιλιάδες κόσμου χειροκρότησαν και αποθέωσαν τον Αντρέα Ντρένοβα και τους παίκτες του, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης.

Στον μικρό τελικό όπου η Ελλάδα έδωσε το «παρών» μετά την ήττα με σκορ 3-2 από τη μετέπειτα Παγκόσμια Κυπελλούχο, Ρωσία, επικράτησε 2-1 της Μολδαβίας.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο... από μηχανής Θεός, Δημήτρη Θανασάι στις καθυστερήσεις, για το 2-1 και έτσι η «γαλανόλευκη» ανέβηκε στο βάθρο του κόσμου!

Μέσα σε μία υποδειγματική ατμόσφαιρα από 4000 Έλληνες που γέμισαν για άλλη μία φορά την εγκατάσταση, η Ελλάδα κατάφερε να προηγηθεί με τον Θανασάι στο 12’, με τους Μολδαβούς να ισοφαρίζουν στο 3ο λεπτό του β’ μέρους.

Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη πάρει τη νίκη στον μικρό τελικό με τον Αντρέα Ντρένοβα να εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά και μετά από αριστοτεχνικό συνδυασμό Λευκαρίτη-Φούσκα και Θανασάι, ο τελευταίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το τελικό 2-1 μέσα σε γενική αποθέωση!

Χαμός βέβαια και στις απόνομες του SOCCA World Cup 2019, με τους Έλληνες παίκτες να υμνούνται από τον κόσμο στο Ρέθυμνο!

Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα της Ρωσίας, η οποία απέκλεισε δύσκολα τη χώρα μας στον ημιτελικό με 3-2, κερδίζοντας την Πολωνία επίσης με 3-2.

Ελλάδα (Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Κριτσωτάκης, Κατσουράνης, Λευκαρίτης, Σιόρε, Χύσσος, Ντούμος, Γιώτης, Θανασάι, Παπαδάκης, Φούσκας, Παυλόπουλος, Στάμος, Τζανέτος

 

Τελευταία Νέα