SOCCA World Cup 2019: Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής φώναζε «Ελλάς» στην εξέδρα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
SOCCA World Cup 2019: Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής φώναζε «Ελλάς» στην εξέδρα! (vid)

bet365

Απίθανο και άκρως... ποδοσφαιρικό αυτό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Ρέθυμνο και το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου. Ο Αιγύπτιος παίκτης που είχε αποβληθεί στο ματς με την Ελλάδα, έδινε τον ρυθμό υπέρ της «γαλανόλευκης» στο ματς με την Κροατία στους «16»!

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής Α. Χαφέζ που στιγμιαία έχασε την ψυχραιμία του όταν αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης – βλέποντας εν συνεχεία τους συμπαίκτες του να φτάνουν στο τελικό 2-2 απέναντι στην Ελλάδα με παίκτη λιγότερο – έδειξε την μετάνοιά του με τον καλύτερο τρόπο.

Πήρε το τύμπανο και έδινε τον ρυθμό φωνάζοντας «Ελλάς – Ελλάς» στο παιχνίδι της ομάδας του Αντρέα Ντρένοβα απέναντι στην Κροατία για τους «16» του SOCCA World Cup 2019 που διεξάγεται στο Ρέθυμνο!

Η ελληνική ομάδα, πέρασε και το εμπόδιο των Κροατών και συνεχίζει απόψε (18:40, NOVA) απέναντι στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου mini-football.

Το βίντεο είναι από το rethymnosports.gr:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα