Καταγγελία για μεθυσμένο διαιτητή!

Gazzetta team
Καταγγελία για μεθυσμένο διαιτητή!

bet365

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ανέφερε πως ο ρέφερι αγώνα του ζήτησε καφέ πριν το ματς γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Οι ανακοινώσεις ομάδων κατά διαιτητών και αποφάσεις τους, είναι κάτι συνηθισμένο στην Ελλάδα. Ομως ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας πρωτοτύπησε, καθώς είναι ίσως η πρώτη ομάδα που κατήγγειλε επίσημα ρέφερι πως σφύριζε υπό την επήρεια αλκοόλ. Πιο συγκεκριμένα αυτό καταλόγισε στον διαιτητή της αναμέτρησής της με τη Νέα Καλλικράτεια για τη Γ' Εθνική, όπου έχασε με 1-0.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο
Λόγω της απαράδεκτης και εχθρικής διαιτησίας του κυρίου Μαρόπουλου Νικόλου και της β’ βοηθού κυρίας Παπαδοπούλου Ζωής στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την Π.Ο. Ν. Καλλικράτειας προχωράμε στην παρακάτω καταγγελία:
Ο εν λόγω ρέφερι με τους βοηθούς του προσήλθαν στο γήπεδο στις 14:00, την ώρα που στο γήπεδο βρισκόταν μόνο ο φροντιστής μας και ο προπονητής της ομάδας μας. Ο κ. Μαρόπουλος το πρώτο πράγμα που ζήτησε με την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, ήταν ένας κουβάς καφέ όπως είπε χαρακτηριστικά, από τον φροντιστή μας διότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όπως το εκμυστηρεύτηκε στον φροντιστή μας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Μαρόπουλος υπέδειξε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στο 12ο λεπτό του αγώνα το οποίο μόνο αυτός είδε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας γελούσαν με την συγκεκριμένη απόφαση.
Η συνέχεια της αναμέτρησης επιφύλαξε για τους ποδοσφαιριστές μας αδικαιολόγητες υποδείξεις κίτρινων καρτών που ο κ. Μαρόπουλος ξαφνικά ξεκίνησε να “ανακαλύπτει” αλλά και απειλές προς εκείνους χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο, τον πάγκο της ομάδας μας αλλά και όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές μας, κίτρινες κάρτες είδαν και άνθρωποι που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας.
Στην ανάπαυλα του αγώνα άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας μας μέσα σε κόσμια πλαίσια προσπάθησαν να ζητήσουν τον λόγο της εχθρικής συμπεριφοράς του κ. Μαρόπουλου προς την ομάδα μας. Προς μεγάλη μας έκπληξη τον ακούσαμε να απαντάει χαρακτηριστικά: “ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟ” (για κάποια χρόνια ο κ. Μαρόπουλος υπήρξε διαιτητής της ΕΠΣ Ημαθίας).
Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα η β’ βοηθός Παπαδοπούλου ανέκοψε καθαρό τετ α τετ του επιθετικού μας Παρσόπουλου ως off side παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής καλυπτόταν ξεκάθαρα από αντίπαλο.
Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος εντελώς αδικαιολόγητα έδειξε την 2η κίτρινη κάρτα στον προπονητή της ομάδας μας την ώρα που ακόμα και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές του επιβεβαίωναν πως ο προπονητής είχε φιλικό διάλογο με ποδοσφαιριστή της Ν. Καλλικράτειας.
Όσο πλησίαζε το τέλος του αγώνα και η πίεση της ομάδας μας γινόταν όλο και μεγαλύτερη, ο κ. Μαρόπουλος καταλόγιζε τα ξεκάθαρα υπέρ μας κόρνερ ως άουτ για να ανακόψει τις επιθετικές προσπάθειες.
Το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε στο 86ο λεπτό όταν ο κ. Μαρόπουλος δεν υπέδειξε καταφανέστατο πέναλτι της ομάδας μας όταν ο ποδοσφαιριστής μας Αβραμόπουλος ανετράπη από αμυντικό της αντίπαλης ομάδας με προβολή στο στήθος του με τον διαιτητή της αναμέτρησης όχι μόνο να μην καταλογίζει την παράβαση αλλά να τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή μας με κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη, με την πρώτη να δίνεται όπως αναφέραμε πιο πάνω στο πρώτο ημίχρονο και αυτή αδικαιολόγητα.
Μετά το τέλος του αγώνα διαμαρτυρηθήκαμε για την κάκιστη διαιτησία του κ. Μαρόπουλου και της κυρίας Παπαδοπούλου προς τους ίδιους και αναφέραμε πως θα κάνουμε καταγγελία στην ΚΕΔ.
Η απάντηση που εισέπραξε ο πρόεδρος της ομάδας μας από τον κ. Μαρόπουλο ήταν: “ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΦΥΡΙΞΩ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ”.
Ο αρχηγός της ομάδας μας Αργυρόπουλος, υπέγραψε το φύλλο αγώνος με επιφύλαξη, γιατί ο κ. Μαρόπουλος έγραψε μέσα αναληθή γεγονότα με σκοπό να τιμωρηθεί η ομάδα μας.
Απευθυνόμενοι προς την ΚΕΔ δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ίση μεταχείριση από τους διαιτητές οι οποίοι σφυρίζουν τους αγώνες της ομάδας μας είτε εντός είτε εκτός έδρας. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει με την λαμπρή ιστορία της ομάδας μας.
ΥΓ1: Ας αναρωτηθεί λοιπόν ο φίλαθλος και όχι μόνο κόσμος γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει αλλάξει 3 ποδοσφαιρικές Ενώσεις.
ΥΓ2: Τι σχέση έχει ο οδηγός ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης της ομάδας μας με τη Ν. Καλλικράτεια (κατόπιν μαρτυρίας του ιδίου) και ο πατέρας του με τον διαιτητή Μαρόπουλο αλλά και την φιλοξενούμενη ομάδα;
ΥΓ3: Τι εννοούσε ο κ. Μαρόπουλος όταν είπε σε παράγοντα της ομάδας μας “ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟ”;
ΥΓ4: Τι εννοούσε ο κ. Μαρόπουλος απαντώντας στον πρόεδρό μας με τη φράση: “ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΦΥΡΙΞΩ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ”;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα