Σύσκεψη για το μίνι αθλητικό νομοσχέδιο στο ΟΑΚΑ πριν την Εθνική!

Gazzetta team
Σύσκεψη για το μίνι αθλητικό νομοσχέδιο στο ΟΑΚΑ πριν την Εθνική!

bet365

Με έναν διαφορετικό και συνάμα πρωτότυπο τρόπο ξεκίνησε την Τρίτη, η «άτυπη συζήτηση» του μίνι αθλητικού σχεδίου νόμου στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, όμως... έξω από τις αίθουσες της Βουλής, και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ!

Ενόψει της εισαγωγής του σχεδίου νόμου στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, στις 22 Οκτωβρίου και έπειτα από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προσκάλεσε στο Ολυμπιακό Στάδιο όλους του βουλευτές - μέλη της διαρκούς Επιτροπής, αλλά και βουλευτές της ΝΔ, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις διατάξεις του σχεδίου νόμου και να ανταλλάξουν άτυπα, απόψεις.

Μετά την άτυπη σύσκεψη σε κλίμα φιλικό, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοβουλίου, πήραν θέσεις στην κερκίδα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να στηρίξουν την Εθνική μας στον ποδοσφαιρικό αγώνα της με την Βοσνία, για τον προκριματικό όμιλο του Euro2020.

Το καλό κλίμα της συνάντησης και οι φωτογραφίες μαρτυρούν άλλωστε πως ο αθλητισμός ενώνει, πέρα και πάνω από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα