ΕΠΟ: Σεμινάρια για τους αρμόδιους στα τμήματα υποδομής των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Σεμινάρια για τους αρμόδιους στα τμήματα υποδομής των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων

bet365

Σε μια ακόμη πρωτοβουλία για την ενημέρωση και εκπαίδευση των προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών προχώρησε η ΕΠΟ, μέσω της Τεχνικής Επιτροπής της και της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης.
Η δράση προβλέπει την πραγματοποίηση σεμιναρίων στο πλαίσιο του νέου προγράμματος επιμόρφωσης των προπονητών που εργάζονται στα τμήματα υποδομής κάθε Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Κύριοι ομιλητές είναι ο Τεχνικός Διευθυντής, Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο Grassroots Manager, Χρήστος Σίσκος. Η έναρξη έγινε στην ΕΠΣ Βοιωτίας και ακολούθησαν σεμινάρια στις ΕΠΣ Φθιώτιδας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Κορίνθου. Το πρόγραμμα επιμόρφωσης περιλαμβάνει ενημέρωση για θέματα σχετικά με το περιβάλλον μάθησης και εκπαίδευσης, με την οργάνωση των Aκαδημιών και με τον ετήσιο προγραμματισμό των τμημάτων στις αναπτυξιακές ηλικίες. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε κάθε Ένωση της χώρας έως το τέλος Νοεμβρίου 2019 και είναι υποχρεωτικά για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής των συλλόγων - Aκαδημιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα