ΕΕΑ: Δεν βρέθηκαν ουσιαστικά ή επαρκή στοιχεία χειραγώγησης για δέκα ματς

Gazzetta team
ΕΕΑ: Δεν βρέθηκαν ουσιαστικά ή επαρκή στοιχεία χειραγώγησης για δέκα ματς

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε γνωστό ότι δεν βρέθηκαν ουσιαστικά ή επαρκή στοιχεία χειραγώγησης για δέκα αναμετρήσεις, εκ των οποίων ήταν και αγώνες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις με την σειρά αρίθμησής τους:
4. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.
5. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, β) κατά πλειοψηφία, ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.
6. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.
7. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.
8. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.
9. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.
10. Ακρόαση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.
11. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.
12. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.
13. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς την χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα