Ελλάδα: Με Μεξικό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

Ελλάδα: Με Μεξικό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

Gazzetta team
Ελλάδα: Με Μεξικό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

bet365

Στις 13 Οκτώβρη η ελληνική ομάδα δίνει την πρώτη μάχη μπροστά στο κοινό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μίνι ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης!

Στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη, η Ελλάδα έμαθε τους αντιπάλους της και ξεκίνησε ήδη την...κατασκοπεία.

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε επικεφαλής στο πρώτο όμιλο και κληρώθηκε με την Αίγυπτο, τη Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν και το Μεξικό. Η ελληνική ομάδα θα ανοίξει τους αγώνες της το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 21:00, αμέσως μετά τη λαμπρή τελετή έναρξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος! Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι, εάν η Ελλάδα προκριθεί στην επόμενη φάση, θα διασταυρωθεί με τον Β' όμιλο και δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσει τη θρυλική Βραζιλία!

Ντρένοβα: "Θέλουμε τους Έλληνες δίπλα μας"

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας Αντρέας Ντρένοβα, αμέσως μετά την κλήρωση του SOCCA World Cup 2019, δήλωσε: "Έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους και ομάδες με παράδοση στο μίνι ποδόσφαιρο. Η πρεμιέρα μας απέναντι στο Μεξικό είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλουμε όλους τους Έλληνες δίπλα μας, να γεμίσουν την εγκατάσταση και να μας δώσουν τη φωνή τους για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήδη έχουμε ξεκινήσερι τη μελέτη των αντιπάλων μας, αλλά παράλληλα συγκεντρωνόμαστε στη σκληρή δουλειά για να δείξουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχουμε όσο περισσότερα μπορούμε, μπροστά στον κόσμο που μας αγαπά και μας στηρίζει".

Το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, έχει προχωρήσει σε σημαντική βελτίωση της οργάνωσης των υπηρεσιών του με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξοπλισμό και με ανανέωση του στόλου του με νέας τεχνολογίας λεωφορεία, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στο επιβατικό κοινό ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση αλλά και οικονομία στο ταξίδι του και είναι χορηγός του Socca World Cup 2019.

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ έχουν κερδίσει πάμπολλες διακρίσεις για την ποιότητα τη γεύση τους και την επιχειρηματική εξωστρέφεια, ενώ βρίσκονται χορηγικά δίπλα στο Socca World Cup 2019. Mε νέα προϊόντα και εξαιρετικές γεύσεις, τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ βρίσκονται στις πρώτες γευστικές προτιμήσεις.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SOCCA

Α' όμιλος: Ελλάδα, Αίγυπτος, Λετονία, Αζερμπαϊτζάν Μεξικό

Β' όμιλος: Βραζιλία, Κολομβία, Κροατία, Τουρκία, Αλγερία

Γ' όμιλος: Πολωνία, Μαρόκο, Βέλγιο, Ουαλία, Λιθουανία

Δ' όμιλος: Αγγλία, Αργεντινή, Βουλγαρία, Κύπρος, Ουρουγουάη

Ε' όμιλος: ΗΠΑ, Ομάν, Σλοβακία, Καζακστάν, Νιγηρία

ΣΤ' όμιλος: Ρωσία, Ινδία, Μολδαβία, Ισπανία, Περού

Ζ' γκρουπ: Γαλλία, Κίνα, Σκωτία, Ιρλανδία, Ιράκ

Η' γκρουπ: Γερμανία, Πακιστάν, Ουγγαρία, Σλοβενία, Ρουμανία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα