Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου: Πανέτοιμο το Ρέθυμνο για το SOCCA World Cup!

Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου: Πανέτοιμο το Ρέθυμνο για το SOCCA World Cup!

Gazzetta team
Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου: Πανέτοιμο το Ρέθυμνο για το SOCCA World Cup!

bet365

Το Ρέθυμνο είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει το μουντιάλ ποδοσφαίρου 6Χ6! Αυτό είναι το μήνυμα που εστάλη ομόφωνα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία SOCCA, τις συνδιοργανώτριες αρχές της Κρήτης και τους ανθρώπους της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής!

Το σύνθημα, δόθηκε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης που έχει φιλοξενηθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη.

O Kρίστοφ Κέχι, Marketing Director & Executive Board member της παγκόσμιας ομοσπονδίας SOCCA υποστήριξε ότι το Ρέθυμνο συγκλόνισε τους πάντες το 2013 με το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου και έχει πλέον την εμπειρία και κυριότερα το σφιχταγκάλιασμα του κόσμου για να είναι η πόλη που θα διοργανώσει ένα παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο κος Κέχχι υποστήριξε ότι η Κρήτη έχει μοναδικής ομορφιάς τουριστικές επιλογές και τόνισε ότι υπερήφανα οι ομάδες θα κατέβουν να αγωνιστούν στο νησί στέλνοντας μηνύματα ευ αγωνίζεσθαι και αλληλεγγύης.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, εκπροσωπώντας παράλληλα τη συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης, κυρία Μαίρη Λιονή στάθηκε μεταξύ άλλων στη σπουδαιότητα και στο παγκόσμιο βεληνεκές του πρωταθλήματος αυτού, τονίζοντας τη σημασία που έχει τόσο για το Ρέθυμνο, όσο και για ολόκληρη την Κρήτη ο ερχομός 39 χωρών απ’ όλο τον κόσμο, προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του νησιού και να προβάλουν τις ομορφιές του σε όλα τα σημεία της γης.

Η κα Λιονή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σημαντικές ενέργειες του Περιφερειάρχη Κρήτης κου Σταύρου Αρναουτάκη και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Περιφέρεια του νησιού θα είναι υπερήφανα δίπλα σε αυτό το λαμπρό γεγονός.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου της επίσης συνδιοργανώτριας αρχής της πόλης, Γιώργης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην σπουδαία επικράτηση της υποψηφιότητας του Ρεθύμνου απέναντι στο Ντουμπάι και στην Βαρσοβία και τόνισε ότι το Ρέθυμνο είναι ένα σημεία αναφοράς πλέον στον παγκόσμιο χάρτη με το δικό του όνομα.

Παράλληλα, κάλεσε όλες τις αρχές και τους κατοίκους της Κρήτης να γεμίσουν την πρότυπη εγκατάσταση χωρητικότητας 4.000 θέσεων και πρόσθεσε ότι η διοργάνωση αυτή συμβαίνει την κατάλληλη περίοδο για την πόλη, προκειμένου να τονώσει έτσι την τουριστική της κίνηση.

Με περισσότερα από 325 έτη καινοτομίας και πάθους, η Husqvarna προσφέρει προϊόντα για το δάσος, το πάρκο και τον κήπο στους επαγγελματίες και στηρίζει με τη σημαντική χορηγία της το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019.

O Θάνος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής οργανωτικής Επιτροπής και ταυτόχρονα Γενικός Διευθυντής της International Socca Federation δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι το Ρέθυμνο αποτελεί πλέον την πόλη καταγωγής του μίνι ποδοσφαίρου, μετά το εντυπωσιακά επιτυχημένο πείραμα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2013, αναφέρθηκε στην τεράστια τηλεοπτική προβολή που θα έχει η Κρήτη εν μέσω 70 τηλεοπτικών δικτύων απ' όλο τον κόσμο.

Τέλος, κάλεσε όλους τους κατοίκους της Κρήτης να δείξουν και πάλι σε όλη την υφήλιο την ασύγκριτη ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργούν, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνδιοργανωτές, τις αρχές της πόλης και τους χορηγούς.

Ο Νίκος Καρόκης, καλλιτέχνης Διεθνούς Φήμης ο οποίος φιλοτέχνησε το κύπελλο της διοργάνωσης για πάντα και όχι μόνο για φέτος αφού θα δίνεται από ομάδα σε ομάδα τη χρονιά που θα κατακτά το Κϋπελλο στάθηκε στη λέξη "νοσταλγία" που τον ενέπνευσε για να εμπνευστεί το εντυπωσιακό σχέδιο, ενώ εξέφρασε τη θέληση του να γεννήσει το τρόπαιο αυθεντικά συναισθήματα ποδοσφαιρικής ικανοποίησης σε όλους του συμμετέχοντες τον Οκτώβρη στην Κρήτη.

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – ΣΑΜΑΡΙΑ αντλεί νερό SAMARIA από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων, το εμφιαλώνει χωρίς κατεργασία και το προσφέρει αυτούσιο χαρίζοντας τα νάματα της κρητικής φύσης σε όλους όσους το επιλέγουν, τη στιγμή που στηρίζει χορηγικά το το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα