Συμβόλαιο με τον Αιολικό υπέγραψε ο 14χρονος Φράνσις Καλόμπο! (pic)

Gazzetta team
Συμβόλαιο με τον Αιολικό υπέγραψε ο 14χρονος Φράνσις Καλόμπο! (pic)

bet365

Ο 14χρονος πρόσφυγας Φράνσις Καλόμπο, που αγωνίστηκε φέτος στη Γ' Εθνική με τον Αιολικό, υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο για πέντε χρόνια, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα, να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα!

Συγκινητικό success story για τον νεαρό Φράνσις Καλόμπο, που μέσα από το ποδόσφαιρο βρήκε τον τρόπο να «ξεφύγει» από τον καταυλισμό της Μόριας και να ενταχθεί σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Συγκεκριμένα, ο Αιολικός ανανέωσε το συμβόλαιο του 14χρονου πρόσφυγα από το κεντροαφρικανικό Κονγκό ως το 2024, καθιστώντας τον ενεργό μέλος του ρόστερ του και δίνοντάς του την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Ο Καλόμπο πήρε δελτίο ποδοσφαιριστή τον Φεβρουάριο του 2019 και μάλιστα έκανε ντεμπούτο με την ομάδα της Μυτιλήνης σε αγώνα της Γ' Εθνικής κόντρα στον Αιολικό.

Aναλυτικά:

«Η εταιρεία Antonakas Sports Management είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αιολικού, Φράνσις Καλόμπο, και την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια. Μία ομάδα, ένα νησί».

 

Τελευταία Νέα