Χαριστέας: «Αισθανόμαστε σαν να μην πέρασε μια μέρα!» (gTV)

Χαριστέας: «Αισθανόμαστε σαν να μην πέρασε μια μέρα!» (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στη Ριζούπολη και σας μεταφέρει εικόνες και παρασκήνιο από την επετειακή γιορτή για τη συμπλήρωση 15 ετών από το «θαύμα της Πορτογαλίας», αλλά και τις δηλώσεις του «χρυσού» σκόρερ του τελικού, Άγγελου Χαριστέα!

Το στοίχημα κερδίθηκε! Δεκαπέντε χρόνια μετά το «θαύμα της Πορτογαλίας», το γήπεδο της Ριζούπολης γέμισε από μικρούς και μεγάλους φιλάθλους, που απάντησαν στο κάλεσμα των «Legends 2004» για να γιορτάσουν όλοι μαζί την μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το βράδυ της Πέμπτης, δέκα χιλιάδες φίλαθλοι, ολόκληρη η αποστολή που βρέθηκε στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004, αλλά και εκλεκτοί Πορτογάλοι παλαίμαχοι με μπροστάρη τον «δικό μας» Φερνάντο Σάντος, αναβίωσαν εκείνο τον τελικό που μας έστειλε «στον έβδομο ουρανό, αδέρφια!».

Μετά το τέλος του αγώνα, εκατοντάδες φίλαθλοι περίμεναν τις δύο αποστολές έξω από το «Γεώργιος Καμάρας» για να φωτογραφηθούν και να πάρουν ένα αυτόγραφο από τους Legends. Η κάμερα του gTV κατάφερε να… ξεκλέψει τον Άγγελο Χαριστέα μέσα από το τσούρμο και μίλησε μαζί του για τις αναμνήσεις του από την Πορτογαλία και την κληρονομιά που (δεν) άφησε το Euro 2004 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα