Σάντος στο gazzetta.gr: «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου!» (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Σάντος στο gazzetta.gr: «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου!» (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», κατέγραψε την ιστορική συνάντηση των Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος και μίλησε με τον Πορτογάλο Πρωταθλητή Ευρώπης για την «δεύτερη πατρίδα μου, την Ελλάδα!».

Το διακύβευμα του ραντεβού ήταν τεράστιο: οι δύο από τους τελευταίους τέσσερις προπονητές της Πρωταθλήτριας Ευρώπης θα βρίσκονταν μαζί για να θυμηθούν και να συζητήσουν, με αφορμή την συμπλήρωση 15 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα.

Οι Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος, δύο άνθρωποι που έχουν γράψει με ολόχρυσα γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν εκεί στην ώρα τους!

Αφού απόλαυσαν τον καφέ τους στην πλατεία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», πήραν τις θέσεις τους δίπλα στους Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Βασίλη Σαμπράκο, Γιάννη Τοπαλίδη και τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Ανδρέα Δρακόπουλο και για κάτι λιγότερο από δύο ώρες, απέδειξαν το πόσο φιλέλληνες είναι, θυμήθηκαν αστείες κι όμορφες στιγμές από το πέρασμά τους απ΄ την Ελλάδα και κάλεσαν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο της Ριζούπολης το βράδυ της Πέμπτης, για να γιορτάσουν όλοι μαζί το απίστευτο θαύμα της Πορτογαλίας.

Μετά το τέλος της κουβέντας, ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στην κάμερα του gTV για την Ελλάδα, την οποία αποκαλεί «δεύτερη πατρίδα μου».

 

Τελευταία Νέα