Τάκης Φύσσας: Από την άμυνα στην επίθεση! (vid)

Τάκης Φύσσας: Από την άμυνα στην επίθεση! (vid)

bet365

Ο Τάκης Φύσσας θυμάται με τη Χριστίνα Βραχάλη το θαύμα της Πορτογαλίας, καλεί τους φιλάθλους στην γιορτή των Legends του 2004 στη Ριζούπολη και μιλάει για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, αυτή τη φορά στον πολιτικό στίβο!

Ήταν 4 Ιουλίου του 2004. Όταν η Ελλάδα έζησε το θαύμα! Όταν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον τελικό του EURO, έκανε την οικοδέσποινα Πορτογαλία να υποκύψει στο τσαγανό, στην πίστη, στη θέληση και στην προσωπικότητα του …outsider! Κόρνερ ο Μπασινάς, κεφαλιά ο Χαριστέας και «στον έβδομο ουρανό, αδέρφια»! Ένας εκ των πρωταγωνιστών σε εκείνο το ταξίδι της γαλανόλευκης, ήταν ο Τάκης Φύσσας. Ο πρώην διεθνής αμυντικός, ο οποίος έχει υπηρετήσει από διαφορετικά πόστα το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να αλλάξει θέση και να παίξει... επίθεση στην πολιτική ζωή της χώρας!

Αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, στο γήπεδο της Ριζούπολης, όσοι δεν μπόρεσαν να ζήσουν τον τελικό του EURO του 2004, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους LEGENDS κόντρα στην τότε εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, σε μια επανάληψη της μαγικής βραδιάς του Ντα Λουζ. Λένε πως θαύματα δύσκολα ξαναγίνονται. Ωστόσο η αναβίωσή τους, μας κάνει να θυμόμαστε, να εκτιμούμε και να ελπίζουμε… Τα λέμε εκεί!

Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCPad7jqlmcM8z4my0QCsDDA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.