Το τρόπαιο του Euro 2004, ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Το τρόπαιο του Euro 2004, ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Gazzetta team
Το τρόπαιο του Euro 2004, ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

bet365

Οι δράσεις των Legends 2004 κορυφώνονται πριν από τον μεγάλο αγώνα με την Πορτογαλία την 4η Ιουλίου, με το τρόπαιο του Euro 2004, αλλά και τους Ρεχάγκελ και Σάντος να δίνουν το «παρών» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»!

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ακριβώς 15 χρόνια μετά τον μαγικό ημιτελικό με την Τσεχία, το τρόπαιο του EURO 2004, η αγαπημένη μας κούπα, θα βρίσκεται στο Walk of Fame του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Δυο μέρες αργότερα, οι Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος θα βρεθούν... ενώπιος ενωπίω!

Aπό τις 6μμ έως και τις 9μμ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί της, ενώ στο τέλος της βραδιάς οι Legends 2004 θα είναι εκεί για να μιλήσουν στο κοινό και τα ΜΜΕ, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα της Ριζούπολης.

Έπειτα από αυτό, η προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα της Ριζούπολης, Legends 2004 v Portugal Legends, θα συνεχιστεί με δυο μεγάλες προσωπικότητες, δυο Πρωταθλητές Ευρώπης... ενώπιος ενωπίω!

Λίγες ώρες πριν τεθούν αντιμέτωποι στους πάγκους για τον ιστορικό αγώνα – αναβίωση του επικού τελικού της Λισαβόνας, θα παραβρεθούν σε μία μοναδική εκδήλωση.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για μια συζήτηση με τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Βασίλη Σαμπράκο.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Κτίριο ΕΛΣ (Εναλλακτική Σκηνή) με ώρα έναρξης 12:00, και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό, με ώρα προσέλευσης 11:30. Απαραίτητη για το κοινό η προεγγραφή στον σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/legends-2004-stage

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV. Λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης, η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά και δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο, μετά την έναρξη της εκδήλωσης.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η ΑΜΚΕ «Champions for Life» έχουν συνεργαστεί για ένα αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 15 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004. Με το εορταστικό αυτό πρόγραμμα ξεκινά και επίσημα η δράση της ΑΜΚΕ «Champions for Life», που με τη στήριξη του ΙΣΝ, προσβλέπει στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού, της συνεργασίας, της άμιλλας και της χαράς της συμμετοχής.

 

Τελευταία Νέα