Ιμπραΐμοβιτς: Όταν ο Μαχλάς τον ανάγκασε να βγάλει τις κάλτσες του!

Gazzetta team
Ιμπραΐμοβιτς: Όταν ο Μαχλάς τον ανάγκασε να βγάλει τις κάλτσες του!

bet365

O Nίκος Μαχλάς θυμήθηκε την παρέα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, την Porsche 911 που είχε και... ζήλεψε ο Σουηδός και τον Μίντο που έκανε επίδειξη της Ferrari του.

Μιλώντας στο ολλανδικό VICE, ο Νίκος Μαχλάς, εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου του, θυμήθηκε και ένα περιστατικό με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τότε, που μαζί με τον Κίβου τού είπαν ότι με τις άσπρες κάλτσες που φορούσε δεν φαινόταν σαν άνδρας.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Θυμάμαι ότι είχα αγοράσει μία Πόρσε 911 και ο Ζλάταν ήταν μαζί με τον Μίντο και με είδαν να την οδηγώ. Ο Ζλάταν με ρώτησε από που την αγόρασα και την επόμενη μέρα ήρθε με μία Πόρσε 911 Turbo. Ο Μίντο είπε ''περιμένετε ένα λεπτό παιδιά''. Μία μέρα αργότερα πάρκαρε δίπλα στις Πόρσε μας με μία κόκκινη Φεράρι! Επιδείκνυε την Φεράρι του, όταν ήρθε ένας παίκτης, νομίζω ο Ρίτσαρντ Βίτσχε, και έβαλε μέσα ένα ζωντανό κοτόπουλο! Αυτό άρχισε να πετά προς όλες τις κατευθύνσεις και ο Μίντο άρχισε να βρίζει. Δεν έχω ιδέα που βρήκε το κοτόπουλο! Ο Ζλάταν ήταν τρελός, ο Μίντο επικίνδυνος.Ο Ζλάταν και ο Μίντο δεν μπορούσε να ανεχτεί ο ένας τον άλλον μέσα στο γήπεδο, αλλά εκτός γηπέδου ήταν οι καλύτεροι φίλοι, μαζί με τον Φαν Ντερ Μέιντε. Εγώ περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τον Μπέργκντολμο, τον Κίβου και τον Λόμποντ. Κάποτε καθόμασταν με τον Κίβου και τον Ζλάταν στο καφέ Palladium του Άμστερνταμ. Ο Ζλάταν φορούσε λευκές αθλητικές κάλτσες. Ο Κρίστιαν κι εγώ του είπαμε: ''Ζλάταν, δεν φαίνεσαι σαν άνδρας. Τι νομίζεις ότι πιστεύουν οι Ολλανδέζες για όσους φορούν λευκές αθλητικές κάλτσες; Ποτέ δεν θα βρεις κοπέλα έτσι. Δεν μίλησε, αλλά αργότερα πήγε στην τουαλέτα και επέστρεψε φορώντας μόνο τα παπούτσια του, χωρίς κάλτσες. Έχει και ο Ζλάταν τις ανασφάλειές του. Πολλοί τον θεωρούν αλαζόνα, αλλά αν αυτοαποκαλείται Θεός, είναι κάτι σαν παράσταση. Γνωρίζω ότι έχει μεγάλη καρδιά. Πήγα σε ένα παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τον φίλο μου Γιάννη Αναστασίου και μου έδωσε τη φανέλα του για τον Γιώργο».

 

Τελευταία Νέα